Nopforum!
Het nieuwe betere (not) noppen

Home » Public Forums » Rare ms-en en RPG's » The Dark House - Cluedo ms RPG-ding... YAYNESS (Ladieda *wbw*)
Re: The Dark House - Cluedo ms RPG-ding... YAYNESS [message #713 is a reply to message #707] Thu, 27 February 2014 23:38 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
Rudolfus.
Ik wist dat ik die boeken terug moest zeggen. Ik sta zo snel op dat het bankje waar ik opzat met een harde klap achterover vliegt. 'Ho, stop. Ik wilde je niet laten schrikken ofzo!' Roept Wouter snel. te laat denk ik.
'W-wat doe je hier?' Vraag ik stotterend. 'Oh, nou. Ik kwam een boek lezen. En toen hoorde ik muziek en dacht ik eerst dat het een raio ofzo was, maar toen merkte ik dat als ik verder liep dat het luider werd en toen viel ik over een stel boeken heen en zag ik een hendel.' Ratelt Wouter schaapachtig terwijl hij met zijn hand in zijn nek wrijft. Zenuwachtig zet ik snel het bankje weer overeind en kijk zenuwachtig rond. 'Ik vond het wel erg goed trouwens...' Mompelde Wouter. Terwijl hij verder naar binnen liep. 'Ik heb nooit geweten dat dit hier zat.' Zegt hij verwondert.
'Bob en ik wisten het alleen.' Zuchtte ik. Snel pakte ik mijn handschoenen, die ik tijdens het spelen afgedaan had, en deed ze snel aan.


ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: The Dark House - Cluedo ms RPG-ding... YAYNESS [message #733 is a reply to message #713] Wed, 05 March 2014 18:01 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Wouter

'Sorry', mompel ik. Ik sta op het punt te vragen waarom Rudlolfus altijd die vreemde handschoenen aanheeft maar dan horen we een bonk in de bibliotheek. Rudolfus en ik kijken tegelijkertijd op en gaan snel de kamer uit. We proppen de boeken terug in de kast en leunen zo nonchalant mogelijk tegen de kast.
'Wat doen jullie?' vraagt Gaston wantrouwig.
'Praten,' zeg ik snel.
'Praten? Ik hoorde jullie niet praten. En waarover gingen jullie praten?' vraagt Gaston met toegeknepen ogen. 'Gingen jullie misschien praten over een moord die jullie hebben gepleegd?'
Re: The Dark House - Cluedo ms RPG-ding... YAYNESS [message #1398 is a reply to message #733] Thu, 14 August 2014 22:13 Go to previous message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Zoey Zwarts
index.php?t=getfile&id=160&private=0


Zwaar depressieve dames moeten niet vrij rond mogen lopen. Dat vind ik tenminste. Straks doet Bernie zichzelf nog iets aan.. Dus loop ik zo snel als ik kan het hele huis door om haar te zoeken. Waarom moest Bob ook al weer zo'n overdreven groot huis kopen? Waarom heb ik Bernadette eigenlijk alleen gelaten? Ohwja ze sliep.. En ik had natuurlijk niet gedacht aan de mogelijkheid dat ze wakker zou worden. En dan zou beseffen hoe alleen ze is omdat ik er niet ben, wat overigens onzin is zo geweldig was Bob ook weer niet. Om maar niks uit te sluiten check ik het dak. Die leeg is dus dat is in ieder geval goed. Als ik een paar minuten later door de Bibliotheek storm staan Gaston, Rudolf en Wouter een staarwedstrijd te houden ofzo.
'Okeeeej..' onderbreek ik hun stilte. 'Wat voor vreemde ceremonie ben ik nu weer aan het verstoren?'
'Dit is geen ceremonie?' mompelt Wouter verbaasd.
'Echt niet? Jullie zijn niet jullie heksenpowers aan het gebruiken om een of andere bezwering op dit huis af te leggen?' vraag ik met een mooi gebaartje op "heksenpowers". Ze staren me aan met een soort combinatie van wantrouwen, beledigtheid, verbazing, een beetje boos en ook wel een beetje alsof ze zich afvragen of er een steekje bij me loszit, maar néé, ik maak gewoon een van die snerende opmerkingen waar ik bekend om sta.
'Ja want stiekem zijn we namelijk transseksuelen met toverkracht.' zegt Gaston sarcastisch.
'Ik wist het.' zeg ik.
'Ik ga.' mompelt Rudolf waarna hij op hoog tempo de bieb uit sloft.
'Je hebt niet toevallig Bernadette gezien?!' roep ik hem nog achterna, maar hij geeft al geen antwoord meer. Hij is echt heel onbeleefd hè?
'Jullie dan?' vraag ik.
'Nope.' meldt Gaston. Waarna ik mijn blik op Wouter richt die geconcentreerd naar een van de ramen staat te kijken. Ik trek een wenkbrauw op niet dat hij dat ziet ofzo. Na een paar seconden begint hij te blozen.
'Ze.. Is eh.. In de badkamer.' stamelt hij.
'Oke en hoe weet jij dat?' vraag ik. 'Ga me nou niet vertellen dat je als een of andere pervert naar haar hebt zitten gluren?'
'Dat had ik nou nooit van je verwacht.' lacht Gaston. Ik schenk hem een vernietigende blik en het lachen vergaat hem.
'Ik eh.' stamelt Wouter.
'Laat ook maar.' snauw ik als terwijl ik langs hem heen loop. Nou ja in ieder geval is Bernie niet van plan zichzelf af te maken voor Bob dus dat is goed geloof ik.


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Next Topic: De nieuwe vierde Nop.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 22 04:49:01 CEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.00954 seconds