Nopforum!
Het nieuwe betere (not) noppen

Home » Public Forums » Rare ms-en en RPG's » Nop!  () 2 Votes
Re: Nop! [message #1427 is a reply to message #1426] Sat, 03 January 2015 22:06 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
wauw die foto deed het niet

http://data1.whicdn.com/images/154533376/large.jpg


ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: Nop! [message #1428 is a reply to message #1427] Sat, 03 January 2015 22:49 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
"de foto deed het niet"

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1429 is a reply to message #1427] Sat, 03 January 2015 23:01 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
Hond (Zo noemt hades hem)
http://data1.whicdn.com/images/154998561/large.jpg
Ik probeer Hades' hand eraf te bijten, ook al weet ik dat het me niet lukt. Hij geeft me een schop tegen mijn flank aan. Aangezien ik toch snel genees, probeert hij niet eens voorzichtig te doen en breekt hij 3 ribben. Hij grijpt de halsband vast terwijl ik in elkaar zakt en sleept me mee.
"Honden ook, kunnen nooit iets normaal doen." Mompelt hij chagrijnig. Waarschijnlijk omdat ik de stoelpoot van zijn 'troon' heb lopen kapot kauwen. Ha. Hij gooit me de gang op, waardoor ik over de grond heen schuif en tegen de muur aan knal.
"Je ziet maar dat je vreten krijgt vandaag, rot een eind op kut beest dat je bent." Snauwt hij waarna hij de deur dichtgooit en ik een harde grom heb terug gereageerd. Ik blijf daar een tijdje liggen totdat mijn ribben zo ongeveer goed vast zitten. Ik schuifel overeind en sleep mezelf door de gangen heen.

Na een tijdje door de gangen gestruind te hebben, vang ik geluiden op.
"Waar zijn die anderen gebleven?" Snauwt een jongensstem. "Weet ik veel, opzoek naar Chris denk ik ofzo?" Antwoord een meisjes stem.
"Nou wat ze ook aan het doen zijn, laten we die Chris gast vinden en wegwezen hier. Ik heb geen zin in al deze shit." Snauwt dezelfde jongensstem weer. Wat willen ze met die vreemde gast waar Persephone zo'n obsessie mee heeft? Dr is niks speciaals aan, behalve dan dat ie niet dood is. En dat Persephone hem heel erg leuk vind. Ze beginnen deze kant op te lopen en ik draai me weer om, om de andere kant op te lopen. Ik heb geen zin in andere personen. "Hondje!" Gilt een jongensstem, een andere dan die van net. Ik kijk achterom en zie hoe een vage jongen met een heleboel moedervlekken op zijn armen - en een paar op zijn gezicht - en een paar vage oren bovenop zijn hoofd, op me afrent. Oh, shit! Ik grom heel hard en maak een bijtende beweging, waardoor de jongen van schrik stopt en uitglijd, en hard tegen me opbotst.
"Sparrow! Kutkind, kom hier!" Schreeuwt Grumpy-Guy boos en stompt naar de jongen toe. "Doe eens normaal, gek kind!" Snauwt hij als hij de jongen ruw omhoog trekt aan zn arm en hem keihard richting twee meisjes, duwt die hem proberen op te vangen. Grumpy staart me boos aan, en als blikken konden doden, was ik nu al in de onderwereld. Oh nee wacht, daar ben ik al! Wat een humor toch weer vandaag. Ik staar Grumpy boos aan terwijl hij boos terug staart.
"Kiba schiet eens op met die intense staar van je, we moet en Chris zoeken!" zegt het meisje met bruin haar. Nu ze toch er zijn om die Chris weg te halen, kan ik ze net zo goed helpen. Heb ik toch nog iets goeds gedaan in mijn leven.

Ik sta op en loop met een boog om die Kiba gast heen. Ik ga voor het meisje zitten met het bruine haar en staar haar met een schuin hoofd aan. Als ik nou eens kon praten ofzo, zou dat best handig zijn.
"Eh, lief hondje?" zegt ze terwijl ze me met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt. Wauw. Ik rol met mijn ogen en pak de mouw van haar arm in mijn bek. Omdat ik tot haar middel kom, is dat nog best makkelijk. Ik begin haar terug in de richting te trekken waar ze vandaan kwam. Ze probeert haar arm weg te trekken en kijkt Kiba aan. "Een beetje help misschien?" vraagt ze als ik begin te grommen. Zodra die Kiba gast dichterbij komt laat ik haar mouw los maar klem ik mijn tanden voorzichtig vast op haar pols en staar hem boos aan terwijl ik harder grom.
"Laat maar, ik wil liever mijn pols houden." zegt ze terwijl ze met me mee begint te lopen. Eindelijk. Sommige mensen kunnen hints niet aannemen. Ik trek haar een eindje met me mee en laat dan haar pols los. En begin haar naar voren te duwen door mijn hoofd tegen haar onderrug te drukken. Zodra ze snapt wat ik wil doen ga ik voor haar lopen en kijk om de zoveel secondes achterom om te zien of ze me nog volgen. Als ze proberen terug te trekken begin ik te grommen, maar uiteindelijk komen we bij de gang waar Chris' kamer is. Als we voor de deur staan plof ik er voor neer en druk mijn neus er tegen aan. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik de mensen aan.

"Waarom zijn we in hemelsnaam die hond achtervolgt?" Kreunt die Kiba gast.
"Omdat ik anders mijn pols kwijt was geweest en dat wil ik liever niet!" snauw het meisje naar hem. "Nu hebben we onze tijd verspilt door die hond te achtervolgen, we hadden net zo goed gewoon hem kunnen doden ofzo en hem ergens laten wegrotten. Dan hadden we Chris kunnen vinden!" Snauwt Kiba naar haar toe. "Mag Hondje niet doodmaken!" Zegt de jongen met de vage oren boos, en blijkbaar heeft hij ook nog een staart.
"Wat kan mij nou schelen wat jij vind?" Snauw Kiba naar de jongen. De mensen willen weer weggaan maar ik pak de dichtstbijzijnde broekspijp, die nou net van Kiba moesten zijn. Ik begin er aan te trekken en kijk hem gemeen aan. Waarom is die gast zo dom?!
"Laat me los, rotbeest!" Roept hij terwijl hij me een harde slag tegen mijn hoofd aan geeft, waardoor ik onderarm beetpak met mijn bek. Ik trek zijn arm naar de deur klink en leg hem er bovenop, waardoor hij hem beetpak en ik zijn arm naar beneden trek. De deur gaat langzaam open en ondertussen heeft hij me al drie trappen verkocht, waardoor ik nu mijn tanden in zijn onderarm heb gezet. Chris ligt languit in het bed te slapen met een arm ar langs hangen, en de andere heeft ie over zijn ogen geslagen en zijn linkerbeen licht aan de andere kant eruit.


ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: Nop! [message #1430 is a reply to message #1429] Sat, 03 January 2015 23:03 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
dat witte plekje onderaan moet ook zwart zijn btw, want hij is helemaal zwart ;p

ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: Nop! [message #1431 is a reply to message #1430] Sat, 03 January 2015 23:47 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
Omdat Floor Tyler Hoechlin niet goed vond heb je hier Daniel Howel the princess;
http://data2.whicdn.com/images/154731963/large.jpg


ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: Nop! [message #1432 is a reply to message #1431] Sun, 04 January 2015 12:51 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Wel nog even een applausje voor je lange stukje! Maar dris geen applaussmiley dus je moet het doen met een w00t en een dansende banaan..

YAY! Dancing


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1433 is a reply to message #1432] Sun, 04 January 2015 18:43 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:

Kaia O'Donnell
http://www.hotflick.net/flicks/2006_DOA__Dead_or_Alive/tn300/006DOA_Devon_Aoki_010.jpg


En natuurlijk krijgen Kiba, Soifon, Aycisha en Sparrow het voor elkaar om in de eerste minuut van de reddingsactie achter een of andere oerlelijke kip aan te rennen en te verdwijnen. Zo ver voor onopgemerkt blijven.
'Nou dat werd tijd.' zeg ik. Als ze een tijdje later met een of andere wolf Chris zijn kamer in komen lopen. We hebben het met behulp van Jason (of eigenlijk Selene) vrij snel kunnen vinden. Hier wachten tot de andere het hadden gevonden leek ons een betere oplossing dan teruggaan om ze te zoeken en zelf verdwalen.
'Het is niet onze schuld dat jullie zomaar verdwijnen.' snauwt Kiba.
'Jullie waren degene die zomaar wegrende anders.' bromt Jason.
'We renden niet zomaar weg, Soifon werd meegesleurd.' zegt Aycisha pissig. Ze lijkt zo op haar broertje..
'Kunnen jullie je daar nu gewoon even niet druk om maken en gaan?' zegt Jason. Hoewel het feit dat hij in derde persoon spreekt suggereert dat het Selene is.
'Ik maak die jongen wel wakker.' stel ik voor. Waarna ik heb het bed uit trap.
'Hé! Wat? Huh?' zijn zo ongeveer de kreten die Chris slaakt als hij de grond geraakt heeft.
'We komen je redden!' zegt Sparrow vrolijk.
'Oh oké, dankje.' Chris is nog steeds half in slaap.
Soifon staat net op het punt een poort te maken als de hel losbreekt. Voor zover dat nog mogelijk is in de onderwereld. Ik trek mijn zwaard en zie vanuit mijn ooghoeken de rest hetzelfde doen. Als ze nou eens ietsje minder hadden gezeurd waren we nu weer gewoon terug geweest.

Selene Howe
index.php?t=getfile&id=206&private=0


De originele Selene stond eigenlijk maar om één mythe bekend. In het kort zou ze verliefd zijn geworden op de herder Endymion, die overigens ook nog eens een zoon van Zeus was. Met behulp van de god van de slaap, Hypnos, zou ze elke nacht bij hem langsgaan. Endymion genoot zo van haar aandacht dat hij zijn vader vroeg voor eeuwig te kunnen slapen. Wat op mij toch wel overkomt als een vrij ongezonde relatie.
Om de een of andere reden moet ik steeds aan dit verhaal denken, terwijl ik hier zo zit.
Op Kiba na was iedereen heel thuisgekomen, maar hij moest natuurlijk weer de held uithangen. Tenminste dat is wat ik ervan gezien heb. Jason werd een beetje gek van mijn aanwijzingen en had me daarom buitengesloten. Wat betekend dat ik niet precies weet wat er is gebeurd. Toen ze terugkwamen lag Kiba zo ongeveer op het randje van de dood. Alex heeft hem min of meer gered
'Wat doe je hier?' Ik schrik op uit mijn gedachten. Kiba kijkt me half slapend half vragend aan. Ik overweeg een smoes te bedenken. "Vanaf hier heb je geweldig uitzicht op hoe Alex en Lelouch schaken. Ik wil nog steeds hun tactiek achterhalen snappie?" Maar besluit dat het toch niet zo veel zin heeft om te gaan liegen. Missie ontwijk Kiba, is in ieder geval toch al gefaald.
'Ik maakte me zorgen.' zeg ik zachtjes. Zo kan ik altijd nog hopen dat hij me gewoon niet hoort.
'Waarom?' vraagt hij.
'Je ligt al ruim veertig uur te slapen. Leyla wou eigenlijk ook bij je blijven maar ze is in slaap gevallen.' De enige reden dat ik me wakker heb weten te houden is dankzij het wereldbeterende energiedrankje, water. Nu ik aan slapen denk moet ik onwillekeurig gapen.
'Wat is er gebeurd?' vraagt Kiba fronsend.
'Weet ik veel, ik was er niet bij, weet je nog?' mompel ik. Na dit prachtige gesprek valt Kiba weer in slaap. Dit is wel zo'n beetje een bevestiging dat hij het verder gaat overleven dus gun ik mezelf ook een dutje.
'Word snel beter, klootzak.' beveel ik hem nog even voor ik de kamer verlaat. Een betere liefdesverklaring zal hij in zijn slaap niet van me krijgen. Dat heeft de originele Selene me wel geleerd. Ookal zal ik hem er voorlopig ook geen geven als hij wakker is. Ik kan er onmogelijk vanuit gaan dat zijn eerdere woorden nog opgaan.


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1434 is a reply to message #1433] Wed, 07 January 2015 20:02 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Scarlett Wesley
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=48991948
Ik ga trouwen!! Met Jackson! We zitten in een of andere kleine kamer. Er staat een bank, comfortabele stoelen en een tafel. We hebben ons met onze spullen geïnstalleerd op de bank, vlak bij de open haard. We zijn nu samen bezig met het maken van een gastenlijst. Hij vond eigenlijk dat ik moest stressen daarover. Moet dat? Eigenlijk ben ik er best relaxed onder. Trouwen met Jackson is voor mij niet iets geks. Hij strest er blijkbaar wel over. Nergens voor nodig. Het komt wel op z'n tijd, toch? Martin komt de kamer binnen. Jackson kijkt op van de lijst.
'Dus je bent toch bezig met werken.', zegt Martin.
'Ja.', antwoordt Jackson, al was het geen vraag.
'Weet je, ik vind dat je die vróúw het werk moet laten doen. Als je dan per se met dat moet trouwen.' Hij maakt een handgebaar in mijn richting. Van Jacksons blik is niet echt een reactie af te lezen. We zijn allemaal wel gewend aan Martins gedrag, lijkt me.
'We zullen je aan een tafel zonder vrouwen zetten, zodra we met de indeling bezig zijn.', besluit Jackson. Daar lijkt Martin wel tevreden mee en hij loopt weer naar de deur, die bijna tegen zijn hoofd op knalt omdat Gayla binnenkomt. Hij kijkt geïrriteerd, maar besteed verder geen aandacht aan haar. Hetzelfde geldt voor Gayla, op de irritatie na. Ze komt meteen naar ons toe en springt naast de tafel op en neer. Ik wil haar vragen wat er is, maar ze gilt al: "JULLIE GAAN TROUWEN!" Ik knik lachend.
'Dat wist je toch al?'
'Ja! Maar daar gaat het niet om!' Ineens stopt ze met springen en kijkt Jackson en mij om de beurt aan. 'Het is besloten. Ik ga jullie bruiloft plannen.' Ze klapt in haar handen. 'Ja!' Jackson en ik wisselen een blik uit.
'Uhm... Gayla...', begin ik.
'Nee! Ik wil het!'
'Maar..'
'Alsjeblieft?'
'Is dat...'
'Alsjeblieft!', zegt ze indringender.
'Gayla...'
'ALSJEBLIEFT!!!' Ik zucht. Als ze het zo zegt klinkt het helemaal niet meer als een vraag. Niet dat ze het ooit gevraagd heeft. Ik wissel nog een blik met Jackson. Hij haalt zijn schouders op. Ik zucht nog eens en knik dan lichtjes naar hem. Hij glimlacht en draait zich dan naar Gayla, die hem afwachtend aankijkt.
'Oké dan. Omdat jij het bent.', zegt hij tegen haar.
'Yesh!', roept ze en grist de papieren van tafel.
'Maar ik wil wel dat je alles met ons overlegt!', zeg ik nog snel. Ik ben bang dat ze anders overdreven grote dingen gaan doen. We willen het niet al te groot vieren. Blijkbaar is het van mijn gezicht af te lezen, want Jackson legt een hand op mijn knie.
'Gayla zal het geweldig organiseren.', zegt hij met een geruststellende glimlach.
'Ja.', beaamt Gayla. 'Gayla zal het geweeeeeeldig organiseren.' Ze pakt de laatste papieren blij elkaar en huppelt bijna de kamer uit. Ik zucht nog een keer en leg mijn hoofd op mijn armen op tafel.
'Nahw... Lieverd...' Jackson trekt me naar zijn kant van de bank en knuffelt me. Dan legt hij voorzichtig zijn vingers onder mijn kin en tilt mijn hoofd op om me te kussen.


Aycisha Majsow Foshi Hyuuga
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=54018465
We zijn terug van onze missie om de mens te redden. Ik snap niet waarom ze in hemelsnaam een MENS zouden willen redden! Ik bedoel, het is een mens! Nutteloos! Ik erger me hieraan terwijl ik op een boom inhak met mijn zwaard. Het is me gelukt om de steen in een zwaard te veranderen. Ik weet niet hoe. Dat Kiba me daar zo op wees vond ik ook irritant. Ik heb mijn hele leven lang niet geweten dat ik een Soul Reaper was en nu rekent hij me erop af dat ik niet weet hoe shit werkt. Misschien moet ik weer iemand zoeken om me les te geven. Mijn trainer vroeger? Nee die is in de mensenwereld, ik weet niet precies waar we nu zijn. Maar goed. Eerlijk gezegd wil ik best bij deze groep blijven, niet dat ik aan ze gehecht ben. Maar er zitten wel een paar mensen bij die oké zijn en ik heb familie hier. Familie is belangrijk volgens veel mensen. En deze sukkels betekenen blijkbaar iets belangrijks. Maar aan de andere kant, ik zei zelf "volgens mensen". Mensen zijn dan weer niet belangrijk. Het zijn maar mensen. Ik hak nog een keer agressief op de boom in. Het is best een dikke boom dus hij moet het maar aankunnen. Bij mijn volgende houw trekt iets mijn aandacht. Ik was net bezig met naar achteren zwaaien en schrik me dood. Het zwaard vliegt uit mijn handen en ik slaak een gil. Meteen trek ik een dolk uit mijn riem, om toch bewapend te zijn. Als ik mijn zwaard niet los had gelaten had ik de kop van een enorme zwarte hond afgehakt. Of wolf. Groot beest. Zwart. Ik sta in een aanvalshouding met de dolk geheven, maar de wolf -dat heb ik besloten- zit rustig en kijkt me aan. Zijn blik lijkt veel te intelligent voor een beest. Verbaasd laat ik de dolk een beetje zakken. Het lijkt op de wolf die in de kerkers van Hades was. Nee, volgens mij ís het de wolf die in onderwereld was! Wat doet hij hier?!
'Uhm.. Hai. Hondje.' De wolf laat zijn tanden zien alsof hij wilt zeggen dat hij veel gevaarlijker is dan een hondje.
'Ah, dus jij denkt dat je wel een grote gevaarlijke wolf bent?' De wolf gromt, maar niet boos. Het klinkt eerder instemmend.
'Nou, het was leuk je weer te zien, maar ik ga nuttige dingen doen. Ciao!' Ik zet twee stappen achteruit en de wolf blijft zitten. Ik draai me om en begin weg te lopen. Na drie stappen draai ik me om. De wolf zit in dezelfde positie en kijkt me aan. Alleen zit hij op een andere plek. Ongeveer twee meter meer mijn kant op, dan wanneer hij was blijven zitten. Ik werp hem een geïrriteerde blik toe en loop weer verder. De wolf blijft achter me aan lopen. Ik begin te rennen totdat ik bij het huis terug ben. De wolf stopt rustig achter me en gaat weer zitten. Ik klak geïrriteerd met mijn tong.
'Oké! Ik heb het gehad! Wat moet je?!'
Re: Nop! [message #1435 is a reply to message #1434] Thu, 08 January 2015 22:20 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Kiba Hyuuga

* 2 dagen later *

Van Alexander mag ik het bed niet uit, hij zegt steeds dat ik moet rusten. Maar ik kan gewoon niet stilzitten, en dat moet hij ondertussen al weten. Ley houdt mij steeds gezelschap en ze sleurt Sparrow ook steeds met zich mee. Voor Sparrow en Alexander is ze niet heel bang meer... Waarom..? Kon ze niet bang blijven voor Sparrow, Alexander is oké, maar Sparrow mag ik totaal niet.
'Jij moet in bed blijven.'bromt Alexander wanneer ik door Kisuke's huis loop. Ik wordt gewoon een beetje gek van al die kamers in Kisuke's "kelder".
'Laat me nou maar.' zeg ik zuchtend terwijl ik me uitrek. 'Ik voel me PERFECT.'
'Nee. Gewoon niet. Jij voelt je beroerd.'
'Alexander...'
'JIJ VOELT JE BEROERD.' zegt Alexander luid en duidelijk, op zijn gezicht bespeur ik nervositeit. Probeert hij iets van mij te verbergen? Dat doet Alexander namelijk wel vaker. En waar is die nutteloze broer van mij, ik heb hem vandaag nog helemaal niet gezien.
'Alexander je verveelt je en wilt gewoon met andermans spieren, zenuwen, bloedvaten etc spelen.' Zachtjes duw ik Alexander opzij en loop langs hem heen en ga naar buiten. Wahahauw. Wat een drukte hier. Videl, Aizen, Kisuke, Soifon, Aycisha, Leyla, Sparrow, Selene, Jason, Raven en eigenlijk iedereen staat hier buiten... Alleen Aizen 2 staat niet buiten. What the fuck?
'Jij terug naar bed.' zegt Aizen meteen tegen mij. Hij kijkt niet eens op. 'Leyla, Sparrow en ieder ander wie geen Soul reaper, Vaizert of espada is gaat nu naar binnen.' buldert Aizen nu, ik heb hem nog nooit zo gespannen gezien, eigenlijk heb ik niemand hier heel gespannen gezien en nu zijn ze allemaal gespannen. Leyla, wie maar al te graag naar Aizen's orders luistert, sleurt Sparrow en Selene met zich mee. Ze heeft mij niet eens opgemerkt. Lol. Raar. Ze begint eindelijk wat opener te worden. Aizen schreeuwt weer dat iedereen wie geen Soul Reaper, Vaizert of Espada is moet oprotten en dit keer luistert de rest wel. Nu het wat drukker is kan ik zien wat er nu precies aan de hand is. Aycisha staat oog in oog met een espada en heeft moeite met zichzelf te verdedigen. En geen van die sukkels helpt haar? Aycisha weet niet eens hoe ze normaal een zwaard moet hanteren.
Oké, dat Kisuke niet helpt begrijp ik, hij is een klootzak ( net als ik) en helpt niet graag. Maar waarom helpen Soifon, Kaia of Aizen haar niet? En waarom hielpen die andere sukkels haar niet?
'Er zit een barrière, Kiba. Je hoeft nu niet te gaan denken dat die sukkels niet wilden helpen.' legt Aizen uit zonder naar mij te kijken, ik had hem niet eens iets gevraagt. The Fuck. 'De enige wie erdoor heen kunnen, zijn Kisuke, Soifon, Kaia, jij en ik. Alleen wilt Kisuke niet helpen. Hij vermaakt zich wel zo te zien. Soifon mag niet helpen omdat Aycisha nog niet bij een team, squad, noem het wat je wilt zit. Ze heeft nog geen captain. Kaia mag haar niet helpen omdat ze bij Captain Uzumaki zit ingedeeld en Aycisha zit nog nergens in gedeeld. En ik? Ik observeer.' vertelt Aizen. Jezus. Wat is Aizen een klootzak zeg, was hij niet degene die zij we Aycisha moesten gaan accepteren omdat ze nu onze zusje is? Ze is gewond, kan elk moment instorten en hij wilt haar niet helpen? Jezus. 'EN jij mag haar ook niet helpen.' Aizen houdt mij tegen om naar de Espada toe te rennen en hem af te maken. Wat is nu weer zijn probleem? Waarom mag ik haar niet helpen. Hoe stom ik het ook vind, Aycisha is familie.
Ik hoef niet twee keer na te denken wanneer ik Aycisha op de grond zie vallen en de Espada zijn zwaard steviger beet pakt en klaar staat om haar in tweeën te hakken. Ik duw Aizen opzij, ren naar hem toe, en houdt de zwaard tegen. Het lemmet van zijn zwaard zit tussen mijn beiden handen. Mijn armen trillen van inspanning.
'Jij.' zeg ik wanneer ik de Espada herken. 'Jij was het vriendje van Sakura Uzumaki. Hinata's zus!' De Espada krimpt een beetje in elkaar bij het horen van Sakura's naam. Een moment van zwakte en dat is echt alles wat ik nodig heb. Zijn zwaard veranderd in ijs en mijn ijs klimt over zijn armen en verspreid zich over heel zijn lichaam. Binnen een minuut is hij een standbeeld van ijs. Van de grond pak ik Aycisha's zwaard, mijn zwaard ligt nog binnen en hak de hoofd van de Espada eraf. Aycisha's zwaard gooi ik voor haar voeten terug en dan loop ik weg.
'Ze heeft het langer vol gehouden dan ik ooit zou kunnen verwachten. Met een beetje training is ze even goed als wij. Misschien wordt ze wel beter dan wij.'
'Ze is een Hyuuga, natuurlijk is ze dan goed.' snauw ik tegen Aizen. Volgens mij zou Aizen het niet eens erg vinden als Aycisha net werd vermoord. Aizen grinnikt en besef ik me iets. Ik herkende de Espada niet alleen omdat het Sakura's vriendje was, maar ook omdat het een Espada die voor Aizen werkt, inmiddels werkte want hij is dood. Jezus. Aizen probeerde Aycisha te vermoorden.
'Jij.' snauw ik kwaad naar Aizen. Ik pak hem bij zijn kraag beet. 'Hij werkte voor jou! Daarom deed je niets, ja toch?' brom ik knarsetandend.
'Inderdaad.'
'Je wilde haar dood hebben!'
'Inderdaad.'
'Fuck Aizen, hoe ziek kan je zijn? Dat is wel onze zus! Of we het leuk vinden of niet.' De vorige keer was het Aizen wie zoiets naar mij schreeuwde, dit keer ben ik degene die het naar Aizen schreeuwt. 'Als je haar ook iets aan doet, vermoord ik je.' Hardhandig duw ik Aizen weer van me af en loop weer naar Aycisha toe. Ik ga gehurkt voor haar zitten en kijk haar haan, ze heeft niet veel wonden opgelopen.
'Jij.' zeg ik. 'Blijft uit Aizen's buurt. Als je wel in zijn buurt komt kan het je dood betekenen. Blijf uit zijn buurt. Begrepen?'
Aycisha knikt.
Re: Nop! [message #1436 is a reply to message #1435] Sun, 11 January 2015 17:35 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Aycisha Hyuuga
http://media.tumblr.com/9512d4b4b68703ad4761b946e7f105d0/tumblr_inline_mfr6qhc3tN1rxv9kr.gif

'Jij.', zegt Kiba terwijl hij zijn gezicht dicht bij het mijne brengt. 'Blijft uit Aizen's buurt. Als je wel in zijn buurt komt kan het je dood betekenen. Blijf uit zijn buurt. Begrepen?' Hij kijkt me indringend aan en ik knik zwakjes. Ik heb net weet ik hoelang met een Espada gevochten die uit het niets kwam. Hij dook ineens achter me op terwijl ik met die stomme wolf aan het praten was. Het was maar goed dat mijn zwaard nog in zijn zwaardvorm was want anders was mijn enige manier om me te verdedigen een steen naar hem gooien geweest. En ik ben slecht in gooien. Ik heb de kracht niet meer om op te staan, dus blijf maar liggen. De grond is behoorlijk koud. Ineens staat Kaia naast me en hurkt.
'Kom op, je moet naar binnen.' Ze schuift haar arm onder mijn rug en trekt me omhoog totdat ik zit. Ik verzet me niet eens. Maar ik haat het als mensen me aanraken. Het is waarschijnlijk de enige manier waarop ik nog binnen kan komen.
'Alex! Help eens even!', roept Kaia. Alex komt op een drafje naar ons toe en hurkt aan mijn andere kant. Hij slaat een arm om mijn schouders en de andere in mijn knieholtes.
'Laat mij maar.', zegt hij tegen Kaia. Ze laat los en Alex tilt mij zonder moeite van de grond. Rustig loopt hij naar het huis. Daar word ik op de bank gedropt. Jason zit in een van de stoelen in de woonkamer. Alex gaat ook zitten.
'Waarom genees je haar niet?', vraagt Jason zonder naar Alex of mij te kijken. Hij staart wat in de verte. Alexander haalt zijn schouders op.
'Waarom wel?' Jason trekt een wenkbrauw op, weer zonder zijn ogen van datgene waar hij ook naar kijkt af te halen, maar zegt niets meer. Ik word overspoeld door een golf van hoofdpijn en wordt gedwongen om mijn ogen dicht te doen. Eigenlijk wil ik niet slapen, al helemaal niet hier in de woonkamer, maar ik kan er niets aan doen. Binnen een paar seconden ben ik weg.

*een paar uur later*

Ik word wakker van iets kouds op mijn voorhoofd. Ik doe mijn ogen open. Alles is donker, maar ik hoor iemand vlakbij ademen en rommelen. Ik heb een smerige smaak in mijn mond.
'Hallo?'
'Je bent wakker.', klinkt een stem.
'Alexander! Waarom ben je hier?' Ik kan wat vormen onderscheiden, waaronder zijn gestalte. Ik ga met moeite overeind zitten, mijn lichaam is stijf en pijnlijk, en trek het koude lapje van mijn voorhoofd.
'Je hebt verzorging nodig.', antwoordt hij.
'Niet waar.'
'Jawel. Je hebt koorts, er zijn een aantal wonden ontstoken en als ik nu niets doe zul je binnen een paar uur in een levensbedreigende toestand zijn. En dan krijgt Aizen toch zijn zin.'
'Je weet van Aizen?', floept eruit voordat ik het kan tegenhouden. Ik denk aan hoe Kiba tegen hem schreeuwde. Iets over dat Aizen me dood wilde en familie. Toevallig dat er zoiets gebeurt naar mijn zwakke gedachten over dat familie belangrijk kan zijn. Maar Kiba heeft me wel gered en hij is mijn broer.
'Ja.', zegt Alex. 'En nu ga je weer liggen en ga ik je genezen.' Ik laat hem me omduwen. Ik kan me daarna alleen beter voelen. En dan kan ik met Kiba praten, en met Aizen. Ik wil weten waarom die stomme klootzak me probeert te vermoorden. Alexander legt zijn handen op mijn schouders en ik huiver. Waarom moet hij me steeds aanraken?! Ik doe mijn ogen dicht en binnen een paar minuten heb ik nergens meer pijn. Zelfs die stomme hoofdpijn is weg. Ik ben alleen nog maar heel moe. Kiba en Aizen zullen moeten wachten.
'Dankje.', fluister ik nog tegen Alex. Ik hoor hem zachtjes lachen en val weer in slaap.

*de volgende ochtend*

'Kiba? Kan ik je even alleen spreken in een van deze kelderkamers?' Met een chagrijnig gezicht staat hij op en loopt mee naar een van de kamers.
'Kun je me uitleggen wat er mís is met die broer van jou?', snauw ik terwijl ik een hand op mijn heup zet.
'Hij is ook jouw broer.'
'I don't care. Leg uit.' Kiba rolt met zijn ogen en zucht.
'Die sukkel is door onze ouders in de wereld van hollow's en andere vijanden van de soul society gedumpt. Hij is gek.'
'Ik ben toch ook gedumpt in de mensenwereld? Waarom zou hij me willen vermoorden?'
'Hij is gek. En niet mijn probleem verder. Blijf uit zijn buurt.' Kiba draait zich om en loopt weg. Urgh! Iedereen hier is gek. Het is zo irritant! Serieus, ik probeer alleen om niet vermoord te worden. Nou... Misschien is dat wel wat ik fout doe. Op naar Aizen zou ik zeggen. Stomme klootzak. Ik vind hem wel.
Re: Nop! [message #1437 is a reply to message #1436] Tue, 13 January 2015 21:36 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Aizen Hyuuga

Het is niet zo dat ik Aycisha haat... oké toch wel. Ik mag haar niet en ik vind het maar niets dat ze mijn zusje is... Voor ik het weet heb ik nog een tweelingbroer. Ha! Dat zou nog eens wat zijn.
Samen met Kisuke en Alexander probeer ik iets uit mijn dubbelganger te krijgen. Hij moet iets zeggen, maar hij weigert. Wat is deze sukkels probleem? Hij moet iets zeggen.
'Misschien doen een paar dagen in mijn "wereld" hem goed.' stel ik voor.
'Nee. Ik denk dat hij zich daar wel thuis zal voelen.' mompelt Alexander.
Tja... daar heeft hij denk ik wel gelijk in.

Lelouch Vi Brittania

Drama drama drama. Jezus. Hoe komt het dat juist dit rare groepje altijd in de problemen komt? Zijn ze vervloekt? Als dat zo is, dan tja... dan hebben ze wel heel veel pech. O wacht... shit... ik hoor ook bij dit groepje. Dit betekent dus dat ik ook vervloekt ben. Jezus, wat heb ik veel pech. En nu Hinata dood is kan zij ook geen openingen naar de SOul Society voor mij maken... nu kan ik Yuphie ook niet meer zien. Ik kan het natuurlijk aan die andere retard soul reapers - Kiba Kaia, Aizen enzooww - maar die zeggen vast nee. En daarbij durf ik niet echt terug naar de SOul Society...

Re: Nop! [message #1438 is a reply to message #1437] Sat, 24 January 2015 10:58 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Jackson


Ik had eigenlijk nooit gedacht dat je iets moest doen om te trouwen. Je geeft een feestje, doet iets met ringen en belooft je eeuwige trouw en that's it. Mooi niet dus. Ik moet opeens allemaal beslissingen gaan maken enzo. Maar dat gaat het allemaal waard zijn, ik weet het zeker. Want onze bruiloft wordt de beste bruiloft ooit. En als iemand anders dan gaat trouwen en Scarlett en mij uitnodigt, dan gaan wij heel zachtjes naar elkaar fluisteren dat die van ons beter was. Niet omdat wij gemeen zijn of zoiets, maar gewoon omdat dat zo is.
'Hebben jullie al getuigen?' vraagt Gayla, die voor de duizendste keer binnen komt rennen, streng. Ik zou echt niet weten wie ik als mijn getuigen zou moeten kiezen. Ik wil niemand kwetsen.
'Nope.' zeg ik zo zacht mogelijk in de hoop dat Gayla me niet hoort. Helaas. Gayla's gezicht gaat van teleurstelling over in woede en dan gestrest, met de hele tijd een vleugje verontwaardiging erbij. Net op het moment dat ze uit ging barsten veranderde haar hele houding en gezichtsuitdrukking.
'Oh, oké dan. Neem de tijd. Dan ehh ga ik maar denk ik.' Het lijkt of ze nog iets wilde zeggen maar ze bedacht zich en loopt de kamer uit.
'Soms is het toch wel fijn als ze in Traci veranderd.' mompel ik tegen Scarlett.
'Zullen we hier weggaan voordat Gayla terugkomt en ons verder gaat martelen?' stelt Scarlett voor.
'Dat klinkt als het beste idee van de dag.' We staan op en lopen de winkel van Kisuke in waar het lekker rustig is.
'Waar wil je naar toe?' vraag ik terwijl ik een paar kauwgomballen achter de toonbank vandaan haal. Gewoon maar hopen dat Kisuke dat niet erg vind.
'Naar buiten?' stelt Scarlett voor. Ik gooi een kauwgombal naar haar toe en dan lopen we samen naar buiten.
Re: Nop! [message #1439 is a reply to message #1438] Sun, 25 January 2015 23:02 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Kisuke Urahara.

Omdat ik een klant heb ga ik terug naar de winkel en verkoop haar twee gigai's. gigao's lijken op kauwgomballen, maar het zijn eenmalige lichaamsvervangers... ze zorgen ervoor dat je uit je lichaam kan en iets anders- wat het precies is weet ik niet- je lichaam tijdelijk overnemen... Niets in mijn winkel is bedoeld voor mensen, alles is bedoeld voor soulreapers.
Als ik op de teller van de gigai's kijk zie ik dat het op 457 staat, net heb ik er 2 verkocht, maar dan hoort het nog niet op 457 te staan, want toen ik voor het laatst hier was stond de teller op 461. Welke idioot heeft er twee gigai's gepakt. Als het Kiba of Soifon of een van die andere soulreapers is, is het nog niet zo erg, maar die anderen! Zij zijn er niet voor gemaakt om hun lichaam uit te kunnen! Zij weten niet hoe het werkt om buiten je lichaam te zijn. Fuck.
'WELKE IDIOOT HEEFT MIJN GIGAI'S GESTOLEN!' schreeuw ik keihard terwijl ik mijn winkel afstorm en het afsluit, hierom houd ik niet van gasten. Ze verstoren alles! Nadat ik iedereen heb ondervraagd weet ik dat het Jackson of Scarlett moeten zijn... Alleen waar zijn die twee idioten. Ik heb Kiba, Soifon en Kaia erop uitgestuurd om ze te gaan zoeken, want dit is belangrijk.
'IK HEB ZE GEVONDEN.' schreeuwt Kaia. Ik ga op haar geschreeuw af- ze blijf serieus schreeuwen dat ze ze heeft gevonden.
'JUllie.' snauw ik hijgend, met mijn vinger wijs ik naar ze. 'SPUUG UIT.'
'Jezus, je hooft niet zo boos te zijn! Het is maar kauwgom.' bromt Jackson.
'Kauwgom? KAUWGOM. DAT IS GEEN KAUWGOM. Spuug uit.. SPUIG UIT.' schreeuw ik. Laat maar. Het is al te laat. Beiden zakken voor even in elkaar en naast hun lichamen verschijnen twee vage gedaantes die steeds oplichten en dan weer onzichtbaar worden. Hier was ik al bang voor.
'Haal captain Soifon er bij of roep captain Uzumaki-'de naam zeg ik vol walging, mijn vervanger.... ' - maar het is indirect zijn schuld. Hier zorg ik niet voor.' Deze twee sukkels zitten nu buiten hun lichaam en ik heb geen zin om ze terug in hun lichaam te krijgen, te veel werk, alhoewel het super makkelijk is. Het is net zoiets als
zielen naar de soul society brengen, maar dit kunnen gewone soulreapers zoals Kaia niet, misschien dat Aizen en Kiba dat kunnen, Soifon kan het sowieso want ze is een captain, elke captain moet dit kunnen... Dit is makkelijk werk. Jackson en Scarlett realiseren zich nu pas dat ze niet meer in hun lichamen zitten en raken in paniek.
'Jaja! Dit komt ervan als je mijn spullen opeet en zo. Sukkels.'
Re: Nop! [message #1440 is a reply to message #1439] Fri, 27 February 2015 21:52 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Jackson Sam Carter

Ik zie mijn lichaam voor me als een hoopje op de grond liggen. Dat hoort niet. Ik zie Scarletts lichaam naast die van mij liggen maar naast haar lichaam hangt een vage gedaante in de lucht die op Scarlett lijkt. Ik probeer me te bewegen maar ik heb geen idee hoe omdat ik niet gewend ben aan het feit dat ik geen lichaam heb, wat ook niet zo raar is als je erover na denkt. Scarlett lijkt het er iets minder moeilijk mee te hebben sinds zij wanhopig rondjes rent om onze lichamen en Kisuke en de andere mensen die inmiddels naar buiten zijn gekomen. Ik wil Scarlett gerust stellen maar dat gaat nogal moeilijk als je niet weet hoe je moet praten of bewegen. Gayla komt ook naar buiten met een dikke map in haar handen waar met grote letters "BRUILOFT SCARLETT EN JACKSON" op staat. Zodra ze onze lichamen op de grond ziet liggen draait ze door en rent ze het huis weer in. Scarlett is ondertussen naast me gaan staan en probeert iets naar me te gebaren. Ik ben beroerd in hints dus laat ik mijn gedachte maar bedenken wat ze zegt.
Jacksons interpretatie van Scarletts gebaren:

Oh Jackson, je bent zo geweldig en cool en awesome! Ik ben zo jaloers op mezelf dat ik met jou kan gaan trouwen want dat is echt sowieso de droom van elk mens in deze wereld. Het maakt me echt niks uit dat je zo'n stomme sukkel bent die mij uit mijn lichaam haalt enzo ik ben nu alleen wel bang dat ik je haat voor de rest van mijn leven en dat de bruiloft niet door gaat maar dat maakt toch niks uit want we kunnen moeilijk trouwen zonder lichaam toch?

Wacht wat? Ze wil niet meer met me trouwen? Maar.. Maar.. We kunnen er vast nog wel een oplossing voor vinden we hoeven echt niet de rest van ons bestaan lichaamloos blijven hoor! Ik probeer nog steeds een manier te vinden om te communiceren met Scarlett zonder te bewegen of praten. Misschien als ik me heel erg concentreer kan ik net zoals Selene en Jason telepateren. Ik knijp mijn ogen dicht en probeer me te concentreren op de gedachten van Scarlett. Ik doe een oog open om te kijken of het gewerkt heeft maar het enige wat ik zie is Scarlett die duidelijk moeite moet doen om haar lach in te houden.
'Jackson en Scarlett, ik ga jullie terug in je lichaam krijgen dus niet heel hard wegrennen ofzo als het pijn gaat doen oke?' Soifon staat achter ons. Ik kan haar niet zien omdat ze zei dat ik me niet mag bewegen en me dus niet om kan draaien maar ik merk wel dat ze begonnen is met wat ze ook wilde gaan doen omdat ik opeens overal over mijn lichamen kleine prikkels voel die steeds erger worden, het voelt net alsof je voet slaapt, maar dan veel erger en over je hele lichaam.
Re: Nop! [message #1441 is a reply to message #1440] Sun, 01 March 2015 00:50 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Kiba Hyuuga

Dit is awkward, echt heel awkward. In mijn rechterhand heb ik een bos rode rozen en in mijn linkerhand een ingepakte dolk uit de SOul Society. Dit gaat zo beschamend worden. En ik weet dat ik er spijt van ga hebben, maar ik moet het gewoon doen, anders zal ik het nooit meer doen. ik heb Lelouch zo ver gekregen om gitaar voor mij te spelen, samen met hem en Alexander heb ik namelijk een hele performance ( DIT WORDT HEEL AWKWARD Wink en hij loopt nu dus mokkend achter mij.
Selene zit achter het huis/winkel van Kisuke, wat ze doet weet ik niet echt. Lelouch en Alexander zitten nu dus ook behoorlijk te mokken.
Lelouch begint gitaar te spelen, hij moest vanwege mij StockHolm Syndrome van One DIrection uit z;n hoofd leren zodat hij het refrein mee kan zingen en het op gitaar kan spelen. Selene kijkt naar ons alsof we gek zijn.
'Baby look wat you've done to me. Baby you've got me tied down.' zing ik- ik hoop maar dat het niet vals is, dat hoop ik echt. Mijn hand bren ik naar mijn hart terwijl ik de woorden uitspreek. jezus Christ, lager kan ik niet zinken. Aan Selene's gezicht kan ik zien dat ze haar lach probeert in te houden, maar haar wangen krijgen ook een roze blos? Dus dat is goed? Hoop ik. Lelouch zingt samen met Alexander en mij het refrein en ik weet zeker dat zij het evenveel haten als ik.
'Oké, stop maar, ik kan dit niet.' zeg ik dan uiteindelijk. Dit kan ik echt niet. Zingen is echt niets voor mij, romantisch zijn is gewoon NIETS voor mij. 'Jullie kunnen gaan. Bedankt.'
'Het was mijn eer.' zegt Alexander lachend terwijl hij wegloopt. Lelouch rolt nog even met zijn ogen en sloft dan ook weg.
'Dit is echt heel beschamend.' mompel ik tegen Selene. 'Uhm ja... Dit is voor jou? Denk ik?' Ik duw de ingepakte dolk en rozen in Selene's handen.
'En uhm.. wil je met me op een date?' vraag ik schaapachtig. Jezus Christ. Kan het nog erger? Ik zet mezelf echt heel erg voor schut.
Re: Nop! [message #1442 is a reply to message #1441] Mon, 02 March 2015 21:13 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Selene Howe
index.php?t=getfile&id=207&private=0
'En uhm.. wil je met me op een date?' Kiba's gezicht is zo mogelijk nog roder dan de rozen die hij zojuist in mijn armen geduwd heeft. Maar ik heb het gevoel dat dat ook voor mij geldt.
'Natuurlijk wil ik met je op een date.' zeg ik aarzelend, ik ben nogal overdonderd namelijk.
'Je had het ook op een normale manier kunnen vragen weet je?' voeg ik er daarna maar aan toe.
'Oh oké.' mompelt Kiba.
'Wat is er met dit mes?' vraag ik me hardop af, het is een beetje een ongewoon cadeautje. Hoewel, ik zou ook niet weten wat Kiba iemand anders cadeau zou doen..
'Het komt uit de Soul Society.' legt (soort van) hij uit.
'Vermoord het hollow's?' vraag ik nieuwsgierig.
'Alleen als je weet hoe dat moet.' zegt Kiba.
'Hmm, wacht hier.' beveel ik hem.
***
Als ik terugkom heeft Kiba het studieboek waar ik in bezig was voor hij binnenkwam opgepakt.
'Archeologie?' Kiba trekt zijn wenkbrauwen naar me op.
'Mijn vader heeft me gedwongen door te gaan met studeren en trainen, anders haalt hij me hier weg en geeft me huisarrest tot ik in stof uiteenval.' leg ik uit. 'Volgens mij heeft hij liever niet dat ik en Jason rondtrekken met een stel malloten die steeds in gevaarlijke situaties terecht komt.'
'Kan ik me wel iets voorstellen ja.' merkt Kiba op.
'Oppassen met wie je gelijk geeft, ik kan me nog bedenken over die date.' grap ik. 'Daarover.. Ik wilde je mijn reserve mes geven, dan heb ik iets minder het gevoel dat je me probeert om te kopen om met je uit te gaan. Het is van goddelijk brons.'
***
'Waar kijk jij zo blij om?' Ivy duikt opeens voor mijn neus op.
'Kiba heeft me net mee uitgevraagd.'
'Gaf hij je chocolade?' vraagt ze nieuwsgierig, of hongerig wie zal het zeggen?
'Ehm.. Nee dat nog net niet. Waarom is iedereen hier zo geobsedeerd met chocola?'
'Omdat het heilig is?' oppert ze. 'Ik heb gewoon zin in chocolade!


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:

[Updated on: Tue, 03 March 2015 22:32]

Report message to a moderator

Re: Nop! [message #1443 is a reply to message #1442] Thu, 05 March 2015 20:06 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
http://cache.desktopnexus.com/thumbnails/457129-bigthumbnail.jpg
Ivy

Selene rolt met haar ogen en loopt langs me. Ik draai me om en loop achter haar aan.
'Als je ja gezegd hebt, heeft hij vast iets speciaals gedaan. Wat?' Selene negeert me. 'Je hebt toch wel ja gezegd?!?!'
'Tshh.', zegt ze alleen en gaat aan een tafel zitten, waar ze haar boek op neerlegt. Ik blijf ernaast staan en hup een beetje van de ene op de andere voet.
'Dussss??? Details? Wat heeft hij gedaan? Was het romantisch?' Selene bloost en zet dan haar boek, archeologie, overeind zodat ik haar gezicht niet meer kan zien. That's ahelluva book.
'Okii... Nevermind?' Ik ga maar weer weg. Niemand vindt me aardig hier. Ik ren naar het bos en ga tegen een boom zitten. Ik heb het gevoel dat ik moet huilen. Dan denk ik aan Kiba die me irritant vindt omdat ik altijd ga huilen. Dan ga ik echt huilen. Nu haat Kiba me vast nog meer.

http://kingoftheflatscreen.com/wp-content/uploads/2014/11/Lyndsy-Fonseca-lyndsy-fonseca-34418450-500-281.gif
Aycisha Hyuuga

Ik ga wil met Aizen praten. Ik snap nog steeds niet waarom hij heeft geprobeerd om me te vermoorden. Maar waar hangt die dude uit? Volgens mij heb ik hem niet meer gezien sinds "de gebeurtenis". Ik stamp wat door het huis en hoop dat ik tegen hem aan loop. En aangezien dit nop is gebeurt dat. Ik ga een hoek om en loop letterlijk tegen hem aan. Hard. Ik val bijna, de enige reden dat ik blijf staan is doordat Aizen me opvangt. Als hij doorheeft dat ik het ben, laat hij me snel los en gaat zijn gezicht op onweer. Hij klemt zijn kaken op elkaar en wilt langs me heen lopen, maar ik grijp hem -hopelijk- stevig vast bij zijn bovenarm. Hij trekt zich meteen los en maakt een boos bromgeluid. Wauw. So much for family.
'Blijf hier. Ik wil weten waarom je probeerde me te vermoorden.' Hij loopt toch verder door de gang. Ik zet mijn handen in mijn zij. 'AIZEN!' Abrupt draait hij zich om en komt weer op me af.
'Omdat ik er zin in heb!', snauwt hij.
'Oh, dus zomaar heb je zin om iemand te vermoorden?', zeg ik sarcastisch.
'Ja. Toevallig wel. Ik heb niet gevraagd om zo'n stom klein mormel dat niets kan als zusje.'
'En ik heb wel gevraagd om een "big bro" die probeert me te vermoorden zeker? Klootzak! Als je me nog eens zoiets flikt ben ik niet bang om technieken te gebruiken waar jij niet eens van kunt dromen.' Aizen lacht een sadistisch lachje.
'We'll see.' Hij draait zich weer om en beent weg. Dan komt Kiba de hoek om, for no reason, met een gitaar, die hij een beetje onwennig vasthoudt.
'VERDOMME AYCISHA! IK HAD JE GEZEGD BIJ HEM WEG TE BLIJVEN!' Hij zwaait heen en weer met de gitaar en kijkt me kwaad aan. Nu heb ik twee boze grote broers....

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/12/13/article-2523247-1A15278600000578-838_306x775.jpg
Scarlett Wesley

Ahhhh... Teruggaan in je lichaam doet zo'n pijn! Wat heeft Jackson in hemelsnaam voor kauwgum gepakt? Een ding is zeker, ik eet nooit meer kauwgum. Nouja, niet het soort waarvan je je lichaam verlaat. Ineens voel ik mijn lichaam weer. Ik voel mijn ogen en tenen en buik en vingers en alles. Alleen... Ik kan niets bewegen. Ik panikeer. Ik zit gevangen! Ik zit gevangen in mijn lichaam! Ik hoor de mensen om me heen. Ik voel dat mijn hoofd op Jacksons arm ligt. Hij begint te bewegen. Hij schudt me door elkaar.
'Scarlett? Word wakker!' Hij schudt nog eens. 'Waarom wordt ze niet wakker?', vraagt hij.
'Volgens mij klopt er iets niet.', zegt Soifon. 'Ze is toch ook een half-god, zoals jij?'
'Wat?', roept Jackson. 'Nee! Dat is ze niet, we weten niet waar ze vandaan komt of wat voor soort ze is. Maar zorg nu alsjeblieft dat ze wakker wordt. We moeten nog heel veel plannen aan onze bruiloft.' Is er iets fout gegaan? Wat is er fout gegaan? Waarom kan ik niet bewegen? Dadelijk denken ze dat ik dood ben! Wat als je me levend begraven?! Ik probeer iets te zeggen of iets te doen waardoor ze weten dat ik nog leef, maar het lukt niet.
'Ik moet... iets raadplegen om dit op te lossen.', zegt Soifon vaag.
'Scarlett!', gaat Jackson wanhopig door. Hij trekt me op zijn schoot en knuffelt me. 'Word nou wakker, lieverd.'

En toen bedacht ik me dat er huiswerk was en dacht ik dat het misschien een goed idee was om daar eens aan te beginnen xD
Re: [message #1444 is a reply to message #1443] Mon, 09 March 2015 22:19 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
We hebben nu een box smiley whistle

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Whoowhoop ik doe mee ;) [message #1445 is a reply to message #1444] Wed, 11 March 2015 19:54 Go to previous messageGo to next message
  xDaphnexfaalx is currently offline  xDaphnexfaalx
Messages: 33
Registered: March 2015
Location: Nederland
Member
naam: Elizabeth Anastasia Means
leeftijd: 845 (lichamelijk 20)
kleur ogen: groenblauw
soort : vampier heks
gave ( indien van toepassing ) : Ze kan alles wat een heks ook kan (niet van die heksen met spreuken maar gwn toveren) en kan vuursturen
kleur vacht ( indien van toepassing ): -
vegetariër of menseneter ( indien van toepassing ) : beide
verleden : Weet ze bijna niks meer van. Ze weet nog dat ze wakker werd na de transformatie en de vrouw-Vicky- die haar transformeerde lang als moederfiguur zag, maar uiteindelijk heeft ze haar vermoord omdat Vicky Elizabeth vervloekt heeft tot vampier. Omdat ze bijna niks meer weet van haar tijd voordat ze getransformeerd werd weet ze ook niet dat ze eigenlijk een heks is. Wel weet ze dat ze kan vuursturen.
vrienden: Ze heeft enkele bovennatuurlijke onsterfelijke ontmoet, maar blijft nooit lang op een plek.
familie: Vermoord door Vicky
overig: Andere vampier dan de bekende. Haar ogen hebben een groenblauwe kleur tot ze bloed ruikt en/of bloeddorst krijgt. Ze is wel super sterk en snel, daarnaast is ze ook onsterfelijk (duhh) maar ze kan het gif onder controle houden. Hierdoor kan ze zich dus voeden met mensen zonder dat het mens ook meteen veranderd. Het gif is echter wel extra dodelijk voor sommige wezens. Ze haat eigenlijk alles en iedereen, is erg verlegen en stil. Ze kan wel heel lief & vriendelijk zijn als je haar kent, de meeste zien deze kant van Elizabeth nooit
intro: Ik dwaalde door het bos, opzoek naar niks. Ik wilde weg van mensen, mensen zijn vervelend en irritant. Het enigste wat ze een hele dag doen is eten, zeuren en roddelen. En niet te vergeten problemen maken waar ze niet zijn. Nee mensen zijn maar irr-
'VERDOMME AYCISHA! IK HAD JE GEZEGD BIJ HEM WEG TE BLIJVEN' Ik zuchtte, hadden mensen nou serieus nog niet eens het fatsoen om iemand haar gedachten af te laten maken?. Ik rende richting het geschreeuw en stuitte op een klein huisje. Er liepen mensen buiten paniekerig te gebaren naar een plek onder een boom. Ik besloot te onderzoeken waar al die commotie vandaan kwam en waarom ze mijn rust verstoorden. Er liepen verschillende mensen dwars door elkaar heen, een klein meisje keek me recht aan. Ik schrok en sprong snel weg achter een boom. Het meisje had me helaas al gezien en kwam me achterna. Ik sprong snel de boom in en hupte van de ene naar de andere, tot ik recht tegenover het huisje zat. Ik voelde een stevige windvlaag en hield me goed vast aan de boom. Op de tak die aan mijne grensde streek een jongen neer. Hij had pikzwarte vleugels en een lief koppie, afgezien van het feit dat daar een paar hoorns op zaten. Ik trok een wenkbrauw op en keek hem vragend aan.
foto:
index.php?t=getfile&id=246&private=0
  • Attachment: dude.jpg
    (Size: 191.26KB, Downloaded 277 times)

[Updated on: Wed, 11 March 2015 20:13]

Report message to a moderator

Alles in balans houden... GA DER VOOR DAPHNE! [message #1447 is a reply to message #1445] Thu, 12 March 2015 21:08 Go to previous messageGo to previous message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
REGENBOOOOG naam: Raf Jayden Malt
leeftijd: 19
kleur ogen:bruin
kleur haar: donkerbruin/zwart? (zwart haar bestaat niet dusja Razz Wink
soort: EDIONIAAAN
karakter: Hij is like vet impulsief, doet een waar hij zelf zin in heeft, denkt weinig na. Raf is wel een hele lieve jongen, lacht veel maakt zich niet zo druk om dingen.
gave: 2e ranges Edoniaan, hij kan water lucht en aarde maar als hij vuur wilt kunnen moet ie eerst Nathan op z'n bek slaan.
verleden: OKE! Raf was als baby'tje terecht gekomen op een planeet waar eendonut al een tijdje mee in oorlog is. (verwisseld met een ander kind) Op gegeven moment was de chick die op dat moment zijn vriendinnetje was krijgsgevangene genomen. En Raf was van: "Neem mij maar mee dan." En zij waren van: "K." Dus toen was Raf krijgsgevangene in plaats van die meid. En toen ging Raf op Edonus wonen enzo. Het viel ze daar trouwens wel op dat ie edonus krachten had ipv die van die andere planeet. En eigenlijk bleek hij een vet toffe peer te zijn en bleef hij op Edonus wonen. Maar omdat hij geen familie of iets daar had was er niets om hem tegen te houden de werelden te ontdekken! REGENBOOOOG [insert inspirational stuff] REGENBOOOOG En dat is dus zo ongeveer hoe hij op aarde kwam (die plek waar de koning de hele tijd heen gaat.Wink.
vrienden: Hij mag bijna iedereen wel xD
familie: biologische of emotionele? Niet dat het veel uit maakt tho.
overig: WE DOEN ALLEMAAL ALSOF ZIJN TATTOOS (die je hier niet kunt zien) NIET ZO OERLELIJK ZIJN WANT PAYDEN WAS HET BESTE DAT IK KON VINDEN!
foto:
http://imagizer.imageshack.com/img538/1599/NMvcuM.jpg


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Previous Topic: Fairy tail ~Ms
Next Topic: Nog een nieuwe nop
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jan 23 01:37:37 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01706 seconds