Nopforum!
Het nieuwe betere (not) noppen

Home » Public Forums » Rare ms-en en RPG's » Nop!  () 2 Votes
Re: Nop! [message #1077 is a reply to message #1076] Wed, 07 May 2014 23:26 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
http://media.tumblr.com/tumblr_lwk6naSNLU1r23tzz.gif

Aycisha Majsow Foshi

Mijn poging om te praten met het ander soulreaper-meisje, de dochter van de captain, is mislukt. Ze werd helemaal boos over dat Kiba dat niet hoort de weten. Oeps. Nou ja, jammer dan. Wat gaat het haar nou eigenlijk aan? Ik ga op zoek naar Kiba om hem nog een keer te overtuigen om de brief te lezen. Ik loop wat door het huis en open random deuren. Ik kom de keuken in. Hm, misschien is het wel een goed idee om iets te eten te pakken. Ik begin random deurtjes open te trekken. Als ik het kastje onder de gootsteen opentrek, schrik ik me dood. Zorro schrikt bijna even erg. Welke idioot gaat er nou een keukenkastje zitten? Er lopen nog sporen van tranen over zijn wangen. Hij kruipt iets verder weg het kastje in.
'Ga weg.', zegt hij.
'Nee.'
'JIJ GEMEEN! JIJ WEG!', gilt hij.
'Maar...'
'NEE!', gilt hij.
'Zorro, ik...' Hij duwt me tegen mijn been opzij, waardoor ik uit evenwicht raak en me aan het aanrecht vast moet grijpen, en vlucht de kamer uit. Ik schop boos het kastje dicht en ga verder met mijn zoektocht naar eten. Na een tijdje loop ik weer verder door het huis met een appel in mijn hand. Dan kom ik Martin tegen. Hij verspert me de weg.
'Je hebt Zorro gekwetst.' Ik kijk hem geïrriteerd aan.
'En dus?'
'En dus kom ik je vertellen dat dat echt niet cool is.'
'Oké. Gefeliciteerd.' Ik probeer langs hem te lopen maar hij zet een stap opzij.
'Laat hem met rust.'
'Met plezier. Mag ik er nu door?' Hij kijkt me nog even aan en stapt opzij. Ik loop langs hem. Na een paar stappen draai ik me om.
'Hij zat net in het gootsteenkastje. Je past er vast nog wel bij hoor.'
'Hou je mond, vróúw.', zegt hij zonder zich om te draaien.
'Seksist.', roep ik terug. Hij negeert me en loopt door. Hoe geweldig om mensen te irriteren! Een stuk vrolijker besluit ik om de bovenverdieping eens te verkennen. Dit huis is zo abnormaal groot. Ik gooi het klokkenhuis van mijn appel ergens in een hoek. Het is toch mijn huis niet dus iemand anders mag het opruimen.
'Aycisha.' Ik kijk op. Kiba staat voor mijn neus. 'Kom mee.'
'Heb je hem gelezen? Heb je de brief gelezen?', roep ik terwijl hij voor me uit loopt. Hij gaat een kamer in. Het is ingericht voor twee personen. Of zou ingericht moeten zijn. De tweede-persoon-kant van de kamer ligt in puin. Op het bed dat nog heel is zit een jongen die wel wat op Kiba lijkt.
'Hadden jullie een feestje?', vraag ik, doelend op de rommel hiernaast. Ze reageren allebei niet.
'Dat daar is mijn broer Aizen.', zegt Kiba terwijl hij naar de jongen op het bed gebaart. Aizen zit eng te glimlachen dus ik draai mijn rug naar hem doe.
'Heb je de brief gelezen?', vraag ik weer.
'Ja., we-' 'Welkom in de familie, zusje.', klinkt er ineens vlak bij mijn oor. Instinctief verkoop ik de persoon achter me een harde trap.
'Auw! Verdomme, dat doet pijn.', roep Aizen terwijl hij achteruit struikelt.
'Wat?', roep ik ondertussen. 'Wat zei hij?' Ik probeer mijn paniek te verbergen en kijk weer naar Kiba. 'Zusje?', vraag ik dan zachtjes. Kiba knikt.
'Ik snap het niet.' Mijn stem piept irritant. Ik schraap mijn keel. 'Hoe?'
'We hebben het aan de ijsdraak van Kiba gevraagd.', zegt Aizen. 'Waarom deed je dat?'
'Je fluisterde in mijn oor, ik hoorde je niet aankomen. Eigen schuld.' Hij bromt wat.
'Dus, ben ik ook een soul reaper?', vraag ik ineens enthousiast. 'Krijg ik nu ook zo'n awesome zwaard enzo?' Ik weet mezelf nog net in te houden, anders was ik gaan springen.
'Weet ik niet en nee.', zegt Kiba. 'Je kunt nu weer gaan.'
'Maar-'
'Ik zei dat je kon gaan.' Hij werpt een geïrriteerde blik mijn kan op. 'Wij hebben allebei niet om een extra zusje gevraagd.' Diep van binnen kwetst me dat best, terwijl het eigenlijk wel te begrijpen is. Meteen zet ik weer een arrogante blik op en zet mijn handen in mijn zij.
'Oké dan. Stik er maar in met je brief en shit.', snauw ik en loop naar de deur.
'Hé, wacht!' Ik draai me weer om. 'Kib, doe nou niet zo. Ze is wel ons kleine zusje.' Aizens prachtige verzoenpoging.
'Nou en?', snauwt hij. 'En noem me geen Kib.'
'Hou gewoon allebei op. Ik heb ook niet om broers gevraagd.', schreeuw ik. Ik draai me weer om en loop de kamer uit.
'Je heb ook nog twee zusjes!' Maar ik ben de kamer al uit en stamp chagrijnig door het huis. Ik kom uit op een doodlopende gang met een raam. Ik doe het open en klim het dak op. Daar tref ik, tot mijn verbazing, nog een meisje aan. Ik negeer haar en ga aan de andere kant van het dak zitten. Even later komen Kiba en Aizen naar buiten. Ik sta op en ga weer ergens anders zitten, zodat ik niet naar ze hoef te kijken. Kiba begint meteen te bekvechten met het meisje. Waters, noemt hij haar. Ik pak de brief met de rode envelop en bekijk het berichtje nog eens. Indigo Hazel Waters. Nummer twee. Check.

Ik ben weer van het dak af. Het was op zich wel interessant om alle mensen zo te observeren. Ik denk dat ik maar eens aan ga pappen met die Rooie. Selene heet ze. Mensen met een beetje status zijn altijd handig om in je vriendengroep te hebben. Ik wandel wat rond totdat ik haar vindt. Ze zit op de bank in de overvolle woonkamer. Er zit wonder boven wonder niemand naast haar, dus ik claim die plek maar meteen. Ze zegt niets tegen me, dus ik zeg ook niets. Uiteindelijk, begint ze toch te praten.
'Jij bent dat meisje dat Kiba wilde spreken.', zegt ze. Jup, duidelijk een stel.
'En jij bent zijn vriendin.'
'Waarom denkt iedereen dat toch!?' Ze gooit haar handen in de lucht.
'Omdat het nogal duidelijk is dat jullie elkaar leuk vinden en om elkaar heen draaien?', opper ik.
'Hou je mond! Ik ken jou niet eens en jij kent mij niet. Bemoei je met je eigen zaken.'
'Tuurlijk, hang maar de bitch uit. Dat helpt altijd.' Een jongen komt de kamer binnen gerend. Hij heeft geen shirt aan en heeft twee pikzwarte vleugels. Het is een vreemd contrast met zijn enorme, witte glimlach.
'WIE IS ER EEN BITCH?! IS HET MIJN BITCH?!'
'Niemand is een bitch.', zegt de Rooie met een kwade blik op mij. 'Je hebt Indigo beloofd dat je zou ophouden met mensen een bitch te noemen.'
'Neeneenee!', roept hij vrolijk. 'Ik heb beloofd dat ik zou stopen met háár een bitch noemen.' Met een triomfantelijke glimlach staart hij haar aan. Wat heeft hij gehad? Dan draait hij zich naar mij.
'Oh, kijk eens wie we daar hebben!', kirt hij. 'Het is Kiba's nieuwe bitch!' Ik ben wat ontvlambaarder dan de Rooie, dus ik vlieg overeind.
'Ik ben geen bitch, verdomme.', roep ik.
'OOOOH! Het is een pittige!', gilt hij. 'Hoe heet je?'
'Gaat je geen flikker aan!', snauw ik. 'Sleep nu die vleugeltjes van je de kamer uit en ga ander mensen irriteren.'
'Ik weet wel dat je me knap vindt, maar dat mag je zeker niet van Kiba. Hè? Hè?'
'Ik ben niet Kiba's bitch, als iemand dat is, is het die rooie daar.' Nu springt Selene ook op.
'Het is niet eerlijk om mensen de veroordelen op hun haarkleur!'
'BITCHFIGHT! BITCHFIGHT!', begint Alexander. Okay die jongen is nu officieel gek.
'Ik win met mijn ogen dicht.', zeg ik. Dan draai ik me om en loop de kamer uit.

http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/30/66/7b/30667bfd99fa397cb2c6024c38000c71.jpg

Thomas Daniël Quide

Ik loop naar de woonkamer, één omdat Alex die kant op ging en hij nogal gestoord bezig is en twee, omdat zijn gegil luid en duidelijk door het hele huis te horen is. Bitchfight... Wat heeft hij toch met al zijn bitches?
'ALEX!', brul ik. Ik loop de woonkamer in. Selene staat in de kamer en staart naar de deur, een andere als die waar ik door naar binnen kwam, alsof hij haar net geslagen heeft. Als blikken konden doden was die deur al drie keer in Tartarus. En ik weet waar ik het over heb. Het was niet gezellig daar.
'Aha! Daar is mijn andere bitch!', zegt hij. Hij heeft geen shirt aan en zijn vleugels slepen achter hem aan over de grond. Om eerlijk te zijn heb ik zelf ook nog geen shirt aan. Ik negeer hem maar even en loop naar Selene. Ik leg mijn hand op haar schouder.
'Gaat het wel?' Ze slaat mijn hand weg en komt uit haar verstarde houding.
'Ja, prima. Bedankt.' Ze loopt de kamer uit. Ik draai me om naar Alex. Hij moet denk ik even stoom afblazen. Rare jongen.
'EY ALEX! WEDSTRIJDJE! IK WED DAT IK EERDER BUITEN BEN DAN JIJ!' Ik draai me om en begin door het huis te rennen. Ik hoor een dierlijke brul achter me en ren nog harder. Als ik buiten kom klap ik mijn vleugels uit en stijg op. Vrijwel direct is hij naast me.
'Urgh. Vroeger won ik altijd!'
'Niet.'
'JAWEL!'
'NIET!', brult Indigo vanaf het dak. 'IK WON!'
'JIJ HEB NIETS MEER TE ZEGGEN HIER!', brult Alexander.
'KOM MAAR EENS HIER! MIJN VUIST HEEFT JE IETS TE ZEGGEN!', gilt ze terug.
'Ik zou maar opletten, Lex.'
'Ik kan wel op mezelf letten, Tóm.'
'Touché.'
'Zullen we kijken naar Treasure Springs, de stad die Indigo veraardbeefd heeft?', vraagt hij enthousiast.
'Sure.'
'Deze kant!' Hij vliegt snel weg. Ik ga hem achterna en het wordt weer een wedstrijdje. Totdat we boven de stad vliegen.
'Oh.', zegt hij. 'Ik wist niet dat het zo erg was.' Hij klinkt bijna normaal. Dat is wel iets goeds om te horen.
'Hoe bedoel je?', vraag ik, terwijl we over de ruïnes van de gebouwen kijken. Er is geen mens te zien. Dus iedereen is gewoon vertrokken?
'Toen we vluchtten, ik dacht niet dat Indigo's aardbeving zo erg was.'
'Oh. Oké.' Hij vliegt weer iets vooruit en ik volg hem maar gewoon. Ineens komt er een plek in zicht waar het wel heel erg is. Er is een onnatuurlijk hoogteverschil van een paar meter midden in het bos. Alexander duikt omlaag en landt vlak bij een dikke boom, die vlak langs de breuklijn staat.
'Hier was het.', mompelt hij.
'Hier was wat?', vraag ik nieuwsgierig. Hij lijkt me niet te horen. Hij drukt zijn handpalm tegen de boom en verdwijnt er vervolgens helemaal in.
'Alex!' Geen reactie natuurlijk. Ik duw mijn handpalm ook tegen de boom en ga hem achterna. Ik sta in een verwoeste ruimte. Aan de overkant is het dak ingestort en er ligt overal allerlei rommel. Het vreemdste zijn wel de donkerblauwe vlekken op de vloer. Alsof er een of andere bovennatuurlijke kleurstof zich in de grond heeft gehecht. Alexander staat voor een aantal hoge glazen... pilaren? Buizen? Wat zijn het?
'Hier was het.', herhaalt hij. 'Ik ben hier niet geweest, maar ze hebben het me verteld. Ik moest "op de auto passen".' Hij kijkt naar de grond. 'Kom we gaan hier weg.' Laat ik eerlijk zeggen dat ik dat helemaal niet erg vindt.


http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=48991948

Scarlett Evelynn Vanessa Catherina Vivian Wesley

Nadat Jackson hysterisch achter Tasha is aangerend, loop ik maar gewoon verder. Ze redden het wel. Ik loop naar de boom en ga kijken of Tasha gelijk had over mijn boekje. Ik snap echt nog steeds niet hoe ze dat te weten is gekomen. Ik kom aan bij de boom en zie het liggen. Stom ja, soms ben ik echt wel een dommerik. Ik raap het op.
'Scarlett!', hoor ik ineens. Dan komt Jackson tussen de bomen vandaan. Hij rent op me af en even denk ik dat hij tegen me aan gaat botsen.
'Je hebt hem.', zegt hij dan. 'Sorry dat ik je alleen liet.'
'Het geeft-'
'Ik hou van je.'
'Wat?', lach ik. Hij trekt een gekwetst gezicht.
'Ik hou van je.', herhaalt hij minder enthousiast. Zoals ik al zei, dommerik. Domme actie, Scarlett. Die jongen verklaart je net de liefde en jij gaat lopen lachen. Snel trek ik hem tegen me aan.
'Ik ook van jou.', mompel ik dan, ietwat beschaamd vanwege mijn domheid. Als ik hem voorzichtig loslaat, lacht hij weer.
'Maar, waar is Tasha?', zeg ik dan. Hij fronst een beetje.
'ik heb Steve achter haar aan gestuurd.'
'Steve?', vraag ik verbaasd. 'Heb je hem vergeven?'
'Soort van?'
'En nu?'
'En nu wat?'
'Waar heb je met ze afgesproken om elkaar weer tegen te komen?', verduidelijk is.
'Ow...', zegt hij en geeft zichzelf een facepalm.
'Dan moeten we ze gaan zoeken.'
'Of een van ons moet hier blijven.', oppert hij.
'Is het niet een beetje gevaarlijk, zo alleen in het bos?'
'Ben je nu bang voor de boze wolf, Roodkapje?'
'Nee! Ik bedoel, er zijn twee kinderen in het bos, helemaal alleen en het wordt donker. Ik wil niet in mijn eentje in het bos rond hoeven lopen 's nachts.'
'Hm. Oké. Maar ik denk dat het vooral belangrijk is dat we mijn zusje vinden. En ik weet niet zeker of je Steve wel tot een kind kan rekenen. Als het gevaarlijk wordt, verandert hij maar in die 25-jarige versie van zichzelf.'
'Ja, maar dan heeft hij nog steeds alleen zijn blote handen om zich te verdedigen.' Ik grijp zijn hand en begin hem mee te slepen in de richting waar hij vandaan kwam.
'Waar vond je Steve?'
'Waar besprong ik Steve, bedoel je? Daar.' Hij wijst naar een plek tussen de bomen.
'En waar ging hij toen naartoe?' Jackson wijst weer een richting aan en we lopen die kant op. Na een tijdje stilte begint hij ineens te praten.
'Ik ben een slechte broer.'
'Waarom denk je dat?', vraag ik geschrokken. Hij doet altijd zo'n z'n best om goed voor haar te zorgen.
'Omdat ik haar voor de tweede keer kwijt ben geraakt.'
'Dit is denk ik wel minder erg. En Steve is erbij.'
'Ze vertelt Steve dingen die ze mij niet vertelt.', gaat hij treurig verder.
'Iedereen heeft geheimen. Ze moet ooit een keer opgroeien. Het hoort er gewoon bij.'
'Ze houdt meer van hem dan van mij.' Ik stop met lopen en draai me om om zijn gezicht tussen mijn handen te nemen.
'Hou eens op. Ze houdt zielsveel van je. Dat moet toch genoeg zijn? En, eerlijk is eerlijk, zij mag ook bij iemand zijn van wie ze houdt, net als jij.' Langzaam glimlacht hij.
'Ja...', mompelt hij. Dan kust hij me. Voor heel eventjes laat ik me meeslepen, maar dan voorzichtig los.
'Tasha.', zeg ik zachtjes.
'Oh, ja.' Hij pakt mijn hand en begint met mee te trekken. 'TASHA!'
'NATASHA! STEVE!', roep ik ook. 'ZIJN JULLIE HIER ERGENS?'


http://4.bp.blogspot.com/-SQtJeFTdtlg/UgNzjMPTmnI/AAAAAAAAFQM/QaUcvxSJN4k/s320/tumblr_m0sw0waRmF1r88doqo1_500.jpg

Ivy Silva Viridi

Raven en ik hebben een kamer uitgezocht in het huis. We liggen nu allebei op het bed en staren naar het plafond. Zo interessant.
'Wat doeeee je?', vraagt hij.
'Hetzelfde als jij.'
'Niettus.', zegt hij. Dan begint hij me te kietelen met zijn staart. Ik gil en probeer hem weg te slaan, maar hij is er verdomd goed in.
'Raven! Hou op!', klaag ik.
'Nee.', zegt hij. Ik spring op en ren naar het raam. Ik gooi het open en laat me als een ninja naar beneden vallen. Ik vang de klap netjes op met mijn voeten en hurk dan.
'DURF JE NIET HE??!', gil ik naar boven. Vervolgens vlucht ik door de tuin. Ik klim in een boom. Wedden dat hij me nooit gaat vinden. Ik ga door totdat de takjes breken onder mijn voeten en ik echt niet meer verder kan. Nu wachten of hij me komt vangen.

2633 woorden. Dat laatste beetje was alleen om het vol te krijgen (-:0
Re: Nop! [message #1078 is a reply to message #1077] Thu, 08 May 2014 16:14 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
ik schrijf
Re: Nop! [message #1079 is a reply to message #1078] Thu, 08 May 2014 17:06 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
o ja.... ik schreef lol. Ik was t vergeten, na ja ik begin nu wel.
Re: Nop! [message #1080 is a reply to message #1079] Thu, 08 May 2014 18:38 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Slim hoor JJ xD
Re: Nop! [message #1081 is a reply to message #1080] Thu, 08 May 2014 18:40 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
ik weet t, ik was net ook al weer vergeten dat ik schreef lol. Ik ga nu verder XD
Re: Nop! [message #1082 is a reply to message #1081] Thu, 08 May 2014 19:58 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Kiba Hyuuga ( DE FOTO IS MET LILLY <3 ( Leyla ) )
http://data1.whicdn.com/images/114783560/large.jpg
Ik heb nu dus 5 zusjes: Tinsley ( de oudste ) Marie ( ik ben de naam van de tweede zus vergeten XD ), Chrysanthe en Rosette ( ik ben de naam van de jongste ook vergeten ) en nu dus ook Aycisha. Mijn ouders hadden haar dus ook achter gelaten of gedumpt, maar waarom? Voor Aizen hadden ze een reden, maar Aycisha volgens mij toch echt niet. Mijn ouders waren raar, ze zouden mij nooit kunnen vertellen waarom ze ook Aycisha hadden gedumpt aangezien ze dood zijn, sinds kort, tijdens een opdracht zijn ze blijkbaar overleden. Natuurlijk heb ik heel even getreurd, maar aangezien ik ze nooit als mijn ouders heb gezien mis ik ze niet heel erg. De captain en zijn vrouw hebben mij zowat opgevoed, net zoals ze bij Lelouch hebben gedaan. Misschien kan de Captain's vrouw mij het vertellen, net zoals ze Aizen en mij over "ons" had verteld, dat we broers zijn.
Het is echt een ramp dat ik nu nog een zusje heb, een zusje dat volgens mij iets jonger dan ik is, we zijn allebei 18, dus ze moet wel of iets ouders zijn of net jonger... Hopelijk is ze jonger dan ik...
'Waarom had je gezegd dat ze nog twee zusjes had? Ben je Tinsley en Marie soms vergeten?'vraag ik aan Aizen. Hij haalt zijn schouders op.
'O ja. Tinsley en Marie. Tinsley is ouder dan jij. Haha.'Aizen begint te lachen.
'Ja dat weet ik ook wel hoor, en als ik het goed heb is zij 24 jaar oud, dus ook ouder dan jij! Stomkop!'snauw ik naar Aizen. Zijn enorme grijns verdwijnt meteen van zijn rot smoel.
'Daar hoef je mij niet aan te laten herinneren.'bromt Aizen. Hij kan er duidelijk niet tegen dat Tinsley ouder dan hem is, maar ja, wat kan hij eraan doen. Hij is nou eenmaal de tweede kind in de familie. De tweede kind wie werd gedumpt, het is eigenlijk behoorlijk lollig.
'Maar moest je nou zeggen dat je niet nog een zusje wilde? Je kan toch ook opschieten met Tinsley, Marie, Chrysanthe en Rosette?'vraagt Aizen zuchtend.
'Met hun ben ik opgegroeid. Aycisha ken ik niet.'zeg ik bitter.
'Hmm. Doe wat je wilt. Mij kende je ook niet en mij heb je geaccepteerd!'zegt Aizen.
'JA OMDAT JE MIJ ZOU VERMOORDEN ALS IK JE NIET ACCEPTEERDE!'schreeuw ik snauwend naar Aizen. Aizen krijgt weer een grijnsje op zijn gezicht.
'Inderdaad en ik vermoord je als je haar niet accepteerd.' Aizen krijgt een duistere blik op zijn gezicht waar ik weer de rillingen van krijg.
'Oké, oké.'mompel ik boos en mokkend. 'Ik ga naar buiten.'brom ik mokkend.
'Ze is een soulreaper weetje, en jij bent de enige die haar haar zwaard kan geven en haar toestemming kan geven over de poorten. Het moet een familielid zijn en ik ben een Espada, ik kan haar die toestemming niet geven. Geef haar zo snel mogelijk toestemming en haar zwaard.'hoor ik Aizen zeggen. Haar zwaard. Die wordt verschijnt zodra ze toestemming over de poorten heeft, en ik ben de enige die haar haar zwaard kan geven... Dit moet ik uiteindelijk wel doen. Helaas.
Buiten wordt ik meteen lastiggevallen door Indigo.
'Ik heb gehoord dat jij trainingen gaf.'schreeuwt ze zowat tegen mij.
'Ja, en?'vraag ik geïrriteerd. Ik wil met rust gelaten worden.
'Nu ik een mens ben ben ik veel slapper dan zowat iedereen hier, dus jij gaat mij helpen!'zegt ze bazig.
'Oké.'zeg ik meteen. Het lijdt mijn gedachten dan een beetje af.
'Ga je niet protesteren? Na ja, da's maar goed ook! Kom op! We gaan beginnen!'zegt Indigo bazig terwijl ze met grote passen weg beent. Ik volg haar maar, aangezien ik net heb gezegd dat ik haar zou helpen. We gaan een stuk verder het bos in, het is maar goed dat ik altijd extra wapens bij me draag. Maar daar gaan we nu niet mee beginnen, we beginnen met taijutsu.
'Taijutsu, daar gaan we aan werken. Toen je tegen die Espada vocht was je niet heel slecht maar het kan beter.'zeg ik tegen haar. Ze knikt en rekt zich helemaal uit waarna ze in de positie tegenover mij gaat staan. Eindelijk iemand die wel d'r best doet tijdens het trainen. Indigo is lang niet zo'n grote mislukking als de rest, nou ja, Selene, Alexander, Jackson en Ander zijn geen mislukkingen tijdens het trainen. Hinata is opzich ook geen mislukkig maar die traint vooral met Aizen, zij is vooral haar rinnengan aan het trainen, ze is er nog een mislukking in. Maar toch kan het verdomd veel pijn doen.

Eureka Anastacia Briel.
http://data1.whicdn.com/images/115072911/large.jpg
Vanaf een afstandje houdt ik Hinata nu al de hele tijd in de gaten, maar ook Selene en Rose, het is maar goed dat ze alle drie dicht bij elkaar zitten. Ze zitten nu allemaal binnen, in dezelfde kamer, wat maar goed is. Ik hou ze in de gaten omdat in de buurt van die drie personen een raar vaag gedaante is verschenen, eerst dacht ik dat het gewoon mijn verbeelding was, maar ik heb gemerkt dat Hinata ze ook heeft opgemerkt, ze is veel gespannender dan normaal en zit in haar Vaizert vorm. Het is niet mijn taak om op Hinata of Rose te letten, alleen op Selene, maar ze zijn toch mijn vrienden, oké, Rose niet echt. Rose mag mij niet heel erg, maar dat maakt niets uit. Als kiemdrager is het toch mijn taak om iedereen te beschermen, ook al heb ik een opdracht op dit ogenblik een hele vage opdracht, we moeten Selene en Zorro beschermen, maar tegen wat!
'Hinata.'zeg ik zacht terwijl ik naast haar ga zitten. 'Er zijn vreemde gedaantes achter jou, Selene en Rose verschenen.' Ze knikt en ik merk nu pas hoe bleek ze is, ze is al heel bleek, maar nu is ze echt heel bleek.
'Espada's.'mompeld ze bang. 'Ze zijn te sterk voor mij dus doe ik niets.'haar stem trilt.
'Es-watte?'vraag ik verbaasd. Hinata geeft mij een korte samenvatting van wat het precies zijn. Die Espada's lijken mij maar eng. Volgens Hinata zijn ze zo sterk dat ze hun geur zelfs kunnen camoufleren, net zoals Aizen- blijkbaar. Selene en Rose zitten ik weet niet wat te doen, ze zitten nog in de kamer. Dat is goed, hopelijk...
'Ik ga Kiba halen. Blijf hier.'zeg ik. Ik ren de kamer uit en ga meteen een stuk verder het bos in, Kiba en Indigo waren hier ergens aan het trainen. Ik ren zo hard als ik kan, mar stop wanneer ik drie verschillende gilletjes hoor. What the fuck gebeurt er allemaal. Nu ren ik dus maar als een gek terug naar het huis en ga de kamer in, in de kamer zitten nu merdere mensen, maar geen Selene, Hinata en Rose. Hinata's zwaard ligt echter wel op de grond, nu weer in zijn tak vorm natuurlijk, overal liggen ook bloesemblaadjes. Ze heeft zich dus proberen te verweren... Godverdomme, mijn opdracht is ook weg. Geweldig.
'Wat is hier in hemelsnaam gebeurd?'vraagt Nathan die de kamer in komt. 'Zat Rose hier niet, samen met die andere twee bimbo's?'vraagt hij verbaasd.
'Ja. Ja ze zat hier met Selene en Hinata.'zeg ik kwaad. 'Nu zijn ze verdomme weg! Ontvoerd door die Espada's.'
'Waarom heb ik ze niet opgemerkt?'vraagt Kaia zich hardop af. Het kan mij niets schelen waarom zij ze niet heeft opgemerkt, het kan mij alleen schelen dat ze terug komen, en dat ik heb gefaald. Ik neem huilend plaats op een stoel. Ik kan alleen maar falen.

Indigo Hazel Waters.
http://data2.whicdn.com/images/112881795/large.jpg
Door drie verdomd harde gilletjes stoppen Kiba en ik met trainen en haasten ons naar het huis, niemand zit nog buiten, maar in het huis zelf is het een grote chaos.
'Wat is er verdomme aan de hand!'brult Kiba. Iedereen stopt meteen met praten. Kaia informeert ons over wat er is gebeurd. Als ik naar Kiba kijk zie ik dat hij bijna ontploft.
'Waar is Aycisha!'roept hij kwaad uit. "Selene, Hinata.'hoor ik Kiba zachtjes mompelen. Aw. Hij vind Selene leuk, en Hinata ziet hij natuurlijk ales een zusje, wel gemeen dat hij niets om Rose geeft.
'Wat moet je.'zegt Aycisha bitter terwijl ze Alexander opzij duwt.
'We gaan nu meteen naar Aizen, ik sluit me aan bij jouw captain 11.'snauwt Kiba tegen haar.
'Ik ben al hier.'zegt Aizen. 'Zorg jij nou maar voor het ritueel zodat ze haar zwaard krijgt.' Aycisha begrijpt er niets van, net zoals ik, maar ja, ik begrijp eigenlijk nergens iets van, en niemand hier lijkt er iets van te snappen. Nathan is overstuur omdat Rose weg is en Jason is overstuur omdat zijn zus weg is. Kiba is overstuur omdat Selene en Hinata weg zijn. Iedereen hier is wel overstuur om een van de drie.
'Jij bent Indigo. Indigo Hazel Waters. Of niet soms?'zegt Aycisha tegen mij. Ik knik.
'Inderdaad. Ik ben Indigo.'
'Ik heb ook een brief voor jou, namens mijn captain.'zegt ze, ze drukt een brief in mijn handen. Kiba blijkt zijn geduld te verliezen. Hij pakt Aycisha bij haar pols en sleurt haar de kamer mee uit. Er is hier altijd wel chaos en drama. Typisch. Maar zelfs ik ben nu boos omdat Selene weg is. Selene was mijn eerste vriendin en ze is ontvoerd door de Espada's? Dat zet ik iedereen betaald. Ze gaan er allemaal aan, oké, ik moet eerst wel weten waar ze precies zijn... Anders kan ik ook niet veel doen.
'Hallo. Hallo. Indigo. Hoor je mij?' Woaw! Wow! Er zit iemand in mijn hoofd. What the fuck man. What the fuck.
'Ik ben het Hinata.' O. Dat maakt alles lekker duidelijk. Ik loop naar buiten zodat niemand zal denken dat ik gek in mijn hoofd ben.
'Hinata?'vraag ik verbaasd. ' Waar ben je?'
'Ik weet het niet! Maar ze hebben Selene en Rose van mij weg gehaald. We waren net nog in een afgelegen gebied in de Soul Society, nu nog steeds, maar waar weet ik niet.'
'Waarom heb je contact gezocht met mij?'vraag ik haar nieuwsgierig. Ik dacht dat ze mij alleen maar een grote lastpak vond, wat ik ook ben. Maar goed. Daar gaat het nu even niet om.
'Ik heb net al contact gezocht met Raven. Ik kan alleen jullie twee bereiken.'zegt Hinata. 'Zorg ervoor dat je bij Kiba in de buurt blijft, jij en Raven zijn de enige met wie ik contact kan hebben.'
'Waarom wij?'vraag ik. 'Waarom alleen met Raven en mij?'
'Weet ik veel!'roept ze in mijn hoofd. 'Misschien omdat bijna iedereen bezig is met in paniek te zijn, Raven zit nog bij Ivy in een aparte kamer en heeft het nu pas door en jij... Ja jij bent gewoon raar.'
Bedankt. Bedankt voor je prachtige compliment... Hartstikke bedankt. Ik waardeer het enorm, maar niet heus!!! Ik ben niet raar.... O-keee dat ben ik wel. Maar dat hoeft zij toch niet te zeggen.
'Hallo. Zit je nog in mijn hoofd?'vraag ik wanneer ik na een paar minuten niets meer hoor. Niets dus. Ik ga maar weer naar binnen. Ik kan Kiba nergens vinden, Aizen ook niet en die Aycisha ook niet, dat betekent dat die drie verdwenen zijn. Dan maar naar Raven, ik moet weten wat Hinata tegen hem heeft gezegd, ze zei dat hij in een aparte kamer zat samen met Ivy. Dus nu moet ik alle kamers open rammen. Na tien minuten vind ik hem, hij zat in de laatste kamer...waarom had ik in mijn vorige leven- ik zie het als een vorige leven- dit huis zo groot gebouwd? Godverdomme. Ivy schrikt nogal van mijn verschijning. We mogen elkaar nog steeds niet heel erg.
'Wat moet je?'vraagt Raven onverschillig.
'Wat heeft Hinata tegen jou gezegd?'vraag ik aan hem. Hij haalt zijn schouders op.
'Vertel het godverdomme.'snauw ik naar hem.
'Wat is er aan de hand?'vraagt Ivy verbaasd. Heeft ze het gekrijs van bijna een halfuur geleden niet gehoord of zo? O-keee dan.
'Niets.'zegt Raven. Die gast had ooit iets met Selene en het kan hem niets schelen dat Selene ontvoerd is? Dat ze is verdwenen? Dat niemand weet waar ze zijn? Dit maakt mij woest. Mijn vuisten zijn alweer bedekt met vuur. Ik schiet op Raven af en grijp hem bij zijn kraag. Zijn nek en een gedeelte van zijn gezicht zijn aan het verbranden. Ivy slaakt geschrokken een gilletje.
'Hinata heeft jou en mij verdomme gevraagd om bij Kiba in de buurt te blijven, ik weet niet waar Kiba is en daarom blijf jij in mijn buurt, zo niet? Dan vermoord ik je vaak genoeg tot dat je niet meer tot leven kan komen. Ik kan me nog goed herinneren toen ik je voor het eerst vermoordde, toen schaamde ik mij nog voor mijn daad, maar nu kan het mij echt geen barst schelen of jij dood gaat of niet. Ik vermoord je met alle plezier als jij mij niet gaat helpen om Selene, Rose en Hinata terug te halen. Jij blijft dus verdomme in mijn buurt.'sis ik tegen hem. Ik laat raven los, zijn shirt is voor een deel verschroeid en hij is verbrand.
'Waar sloeg dat op!'vraagt Ivy kwaad aan mij. 'EN wat bedoel je met Selene, Rose en Hinata terug halen?'
'Jezus, ben je doof? Een halfuur geleden waren die drie aan het gillen, iedereen heeft ze gehoord, maar voordat iemand bij hun kon komen zijn ze ontvoerd! Ik zat ver in het bos en kon het horen! Doe wat aan je oren, focus je wat meer op je omgeving! Stomkop! Wat waren jullie eigenlijk aan het doen, aan het pitten?'schreeuw ik naar Ivy.
'Nou we zaten eerst hier, toen waren we naar buiten en nu zijn we weer hier.'zegt ze mompelend.
'STOMKOP.'schreeuw ik naar haar, ik heb geen idee waarom ik nu zomaar stomkop naar haar schreeuw, waarschijnlijk omdat ik haar niet mag.
'Noem haar geen stomkop!'bromt Raven, aan zijn gezicht kan ik zien dat hij pijn heeft. Lekker voor hem. Dat ik hem ooit aardig vond..
'Je gaat nu met mij mee. We moeten Kiba vinden, we moeten in zijn buurt blijven, stomkop!'snauw ik tegen Raven.
'Jaja ik kom al, sadist.'dat laatste fluistert hij, maar ik hoor het. Wacht maar af Raven.
'Ik ga mee.'zegt Ivy meteen.
'Nee.'snauw ik naar haar, ga maar bij de rest zitten.'snauw ik tegen Ivy. Ik wil de kamer uitlopen maar de weg wordt voor mij versperd... door Kagura.. Raar. Wat doet zij hier.
'Aizen heeft mij de opdracht gegeven om jou en Raven op te halen. Hij is er van op de hoogte dat jullie contact hebben met Hinata.'zegt ze, ze pakt mij beet en loopt dan de kamer in waarnaze Raven ook beetpakt. Binnen enkele seconden staan we in Aizens wereld. De wereld waarin ik weer tot leven ben gekomen.

Aizen Hyuuga
http://data1.whicdn.com/images/113794797/large.jpg
'Goed we beginnen straks met de ceremonie, nou ja Kiba en jij beginnen er mee, ik kijk straks slechts toe.'zeg ik tegen Aycisha. 'Kagura! Kom hier en vertel me wat er bij de rest gebeurd.' Kagura komt de kamer in rennen en verteld me alles wat ze weet.
'Haal die twee.'zeg ik tegen haar wanneer ze klaar met praten is. Raven en Indigo kunnen van pas komen. Kagura knikt en gaat dan weer weg.
'Kiba help jij ons zusje met het voorbereiden voor de ceremonie, en zorg ervoor dat ze de juiste soort kledij aan heeft. Dus de standaard soulreaper kledij.'zeg ik tegen Kiba.
'En waar moet ik dat vandaan halen?'vraagt Kiba brommend aan mij.
'Bovenste verdieping, laatste kamer, daar zit een kast vol met kleding.'zeg ik tegen hem. Kiba knikt en loopt dan weg met Aycisha. Het is raar om nog een zusje te hebben, eerst had ik 1 zus, toen moest ik weg omdat Kiba was geboren, toen had ik er dus geen een, en nu heb ik 5 zusjes en 1 broertje! Kagura komt de zaal in en ze sleept Raven met zich mee, Indigo komt vrijwillig. Ze kijkt nogal boos.

Hinata Uzumaki
http://data3.whicdn.com/images/103650587/large.jpg
Al die heisa om twee ontvoeringen, nou ja drie, ze denken dat ik ook ontvoerd ben. Maar dat ben ik dus niet. Ze zullen nooit verwachten dat ik degene ben die Selene en Rose heeft ontvoerd, zij denken dat het los geslagen Espada's zijn. In principe zijn het ook de Espada's die Selene en Rose "en mij" hebben ontvoerd, ze werken namelijk voor mij. Al die stomkoppen zijn zo naïef, ze denken dat ik verlegen en snel bang ben, en dat ik alleen dingen durf wanneer ik in mijn Vaizert vorm zit. Ha! Ze moesten eens weten. Ik zal ze allemaal verwoesten, misschien Kiba, Jason, Lelouch, Reka en Leyla niet, maar de rest wordt vermorzeld. Ook zal ik de Soul Society over nemen, alles zal veranderen wanneer ik alle macht heb.
Ik loop naar mijn twee gevangenen toe, Selene en Rose, ze worden bewaakt door allemaal Espada's van rank 2 en 3.
Selene en Rose zitten allebei aan de muur geketend. Ik heb ze allebei laten martelen, en het gaat niet al te best met hun.
'Waarom doe je dit, Hina?'krijgt Selene met veel moeite uit haar mond. Bloed sijpelt over haar gezicht heen. Ik haal mijn schouders op en glimlach naar haar, waarna ik haar gezicht beetpak en dwing haar dwing om mij recht aan te kijken.
'Waarom zou ik dit niet doen?'vraag ik aan haar. Ik kijk naar Rose maar zij is buiten bewust zijn, zij is er erger aan toe dan Selene, of ze is gewoon zwakker. Er is geen plek voor zwakkelingen op deze wereld.
'Je was... Je was altijd zo... zo... zo aardig en behulpzaam.'Selene's stem is zwakjes.
'Aww. Allemaal schijn. Schijn bedriegt. Dat weet je toch?'zeg ik lachend tegen Selene terwijl ik wegloop.
'Hou ze in de gaten, ook al kunnen ze nergens heen, zorg ervoor dat ze in leven blijven.'zeg ik tegen de Espada's die Rose en Selene in de gaten houden.
'Ja Lady Hinata.'zeggen ze allemaal tegelijk. In paar dagen tijd hebben deze Espada's voor mij een heel paleis gebouw in een groot afgelegen gebied in de Soul Society.
Indigo en Raven heb ik laten denken dat Rose, Selene en ik van elkaar gescheiden zijn en dat ik alleen met hun contact kan hebben. Wat zijn het toch sukkels. Iedereen in dat huis moet nu vast in paniek zijn. Kiba zal vast bij Aizen zijn. Eureka is nu vast zichzelf aan het haten omdat ze "ons" niet heeft kunnen beschermen, ze heeft Rose en Selene alleen niet kunnen beschermen. En wie kan nou wel tegen mij op. Misschien Aizen, maar voor de rest zijn het allemaal ene stelletje zwakkelingen- in mijn ogen, voor anderen moeten ze hartstikke sterk zijn.
Nu moet ik alleen nog wachten tot dat ze weten waar ze moeten zijn en tot dat ze door hebben wie nou echt de boosdoener is. Wat zou hunn briljante reactie zijn? Ik kijk er nu al naar uit.

Leyla Helena Mira Romanov
http://data3.whicdn.com/images/115055214/large.jpg
Het is nogal beangstigend dat er nu al 3 personen vermissen, ik had al gehoord dat er met deze mensen wel problemen zijn, maar zo snel al? Dat had ik niet verwacht. Ik hoop maar dat er niets ergs met ze is gebeurd, dat ze niet dood zijn- ze zijn vast niet dood. Ik bedenk gewoon rare scenario's in mijn hoofd. Ik wil terug, terug naar de Soul Society, waar de captain mij gerust kan stellen! Dit is gewoon stom.
'Geen zorgen, alles komt goed!' Ik slaak een klein gilletje wanneer Sparrow zijn arm om mij heen slaat en eigenlijk gewoon op mij leunt. Sparrow is eng, en een creep, maar af en toe wel schattig.
'Hoe weet jij nou dat alles goed komt! Misschien hakt captain Uzumaki onze koppen wel af omdat zijn dochter wordt vermist! Ik wil mijn kop nog niet kwijt. En Selene en Rose zijn ook weg! Dit is een ramp!'snauw ik naar Sparrow. Meteen sla ik mijn handen voor mijn mond, ik heb nog nooit zo veel gezegd en ik ben ook nog nooit zo gemeen geweest. Sparrow begint te lachen.
'Je praat ook nog eens hardop! Wat leuk!'zegt hij. Sparrow is echt hartstikke raar...

3329 woorden hehehhehe Twisted Evil
Re: Nop! [message #1083 is a reply to message #1082] Thu, 08 May 2014 20:44 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Omg! Bracht ik je soms op rare ideeën toen ik zei dat Hina gevaarlijk was?!? Just kidding Razz

We gaan nu een film kijken dus ik weet niet zeker of ik vandaag nog schrijf : /
Re: Nop! [message #1084 is a reply to message #1083] Thu, 08 May 2014 20:49 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
Ik kijk nu pirates terwijl ik moet leren XD
En nee je bracht me niet op rare ideas lol
Re: Nop! [message #1085 is a reply to message #1083] Thu, 08 May 2014 20:49 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Ik schrijf
Re: Nop! [message #1086 is a reply to message #1085] Thu, 08 May 2014 20:51 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
yay
Re: Nop! [message #1087 is a reply to message #1082] Thu, 08 May 2014 20:56 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Nathan

Ik zit voor de stapel bakstenen die kiba had aangelegd als voorraadje voor als mensen weer niet luisterde. Ik laat een voor een een baksteen omhoogvliegen en hem dan in de lucht kapot spatten.
'Gaat het?' Gayla komt naast me zitten.
'Hmm.' brom ik.
'Ze komt wel weer terug.' mompelt Gayla. 'De mensen hier zijn al heel vaak in dit soort situaties geweest en ze leven allemaal nog.' zou dit me moeten opvrolijken?

Rose

'Selene?' fluister ik hopelijk zacht genoeg zodat de Espada's het niet kunnen horen.
'Ja?' zegt Selene.
'Ik kan hier weg.'
'Hoe bedoel je "ik kan hier weg"?'
'Ik kan teleporteren dus ik kan gewoon naar een andere plek gaan.' zeg ik. Selene is een tijdje stil en zegt dan: 'Kan je ook iemand meenemen als je teleporteerd?'
'Nee.' zeg ik. Ik heb het vaak genoeg geprobeerd voordat het huis afbrandde, de andere konden het wel dus in principe zou ik het moeten kunnen het is me alleen nog nooit gelukt.
'Dus je laat me hier alleen achter?' vraagt Selene dan.
'Nee.' zeg ik weer. Ja het is waar dat ik nog steeds boos op haar ben maar ik ga haar niet zomaar achterlaten ik heb nog steeds een hart en geen idee wat Hinata met haar van plan is.
'Misschien ga ik weg, maar niet nu ik moet eerst weten waar we zijn zodat we terug kunnen komen en jou helpen.'

Re: Nop! [message #1088 is a reply to message #1087] Fri, 09 May 2014 12:50 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Urgh... Ik kan vandaag wss weer niet schrijven omdat mijn ouder allemaal dingen plannen en ik ineens heel snel op de trein moet springen zodat ik op tijd kan zijn voor mijn training en dan moet ik twee uur trainen en kom ik om half tien thuis en moet ik nog douchen...

Maar ik ben wel van plan om nog een nieuw personage aan te maken dus misschien doe ik wel al een beetje tussen door en kan ik die wel posten vandaag (:

[Updated on: Fri, 09 May 2014 12:51]

Report message to a moderator

Re: Nop! [message #1089 is a reply to message #1088] Fri, 09 May 2014 17:05 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
ZIE MIJ BIJ ZIJN ENZOW!!! c: nu willik schrijven maar ik heb t druk met buszitten

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1090 is a reply to message #1089] Fri, 09 May 2014 17:59 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
uhu
Re: Nop! [message #1091 is a reply to message #1090] Fri, 09 May 2014 18:04 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
EN SOPHIE WEIGERD ZICH TE SCHAMEN DUS NU KAN IK AL HELEMAAL NIEMER SVHRIJVEN

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1092 is a reply to message #1091] Fri, 09 May 2014 18:04 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Met n t btw

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1093 is a reply to message #1092] Fri, 09 May 2014 18:18 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
uhu
Re: Nop! [message #1094 is a reply to message #1093] Fri, 09 May 2014 18:21 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
JE GAAT NU SERIEUS NOP UHU-EN??

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1095 is a reply to message #1094] Fri, 09 May 2014 18:21 Go to previous messageGo to next message
  jaweriatjuhh is currently offline  jaweriatjuhh
Messages: 322
Registered: December 2013
Member
uhu
Re: Nop! [message #1096 is a reply to message #1095] Fri, 09 May 2014 18:24 Go to previous messageGo to previous message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Hoe wist ik toch dat je dat ging zeggen..
Vorige keer dat ik dat verwachtte zei je trouwens random "jah" en dat was vet wereldschokkend enzo


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Previous Topic: Fairy tail ~Ms
Next Topic: Nog een nieuwe nop
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jan 23 02:24:41 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01566 seconds