Nopforum!
Het nieuwe betere (not) noppen

Home » Public Forums » Rare ms-en en RPG's » Nop!  () 2 Votes
Re: Nop! [message #1037 is a reply to message #1036] Tue, 06 May 2014 16:47 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
DUS SOPHERD KAN NU SCHRIJVEN!!!!!?
Re: Nop! [message #1038 is a reply to message #1037] Tue, 06 May 2014 16:56 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
JA DAT KLOPT MAAR IK WIL DAT MARLEEN SCHRIJFT DUS IK SCHRIJF EN VIND DAT MARLEEN NA MIJ MOET
Re: Nop! [message #1039 is a reply to message #1038] Tue, 06 May 2014 17:58 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Maybe...
Re: Nop! [message #1040 is a reply to message #1039] Tue, 06 May 2014 18:02 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Wat krijg ik ervoor?
Re: Nop! [message #1041 is a reply to message #1038] Tue, 06 May 2014 18:18 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
http://ilarge.listal.com/image/4705158/936full-lyndsy-fonseca.jpg

Aycisha Majsow Foshi

Nadat het kamp is opgebroken, vertrekken alle leden van de groep weer onder leiding van een roodharig meisje en een of andere kijk mij nou ik hou van schreeuwen- dude. Ik heb een hekel aan mensen die schreeuwen. Of lachen. Of blij zijn. Mensen in het algemeen. Misschien zijn het wel helemaal geen mensen maar dan zijn het personen waar ik een hekel aan heb, of die dingen doen waar ik een hekel aan heb. Anyway, ik loop achter ze aan op een flinke afstand. Het is duidelijk te zien waar ze gelopen hebben. Er gaat een vertrappelt spoor door het hele bos. Ik blijf op een rustig tempo doorlopen, zodat ik niet achter zal raken. Ik zorg gewoon dat de voetstappen vers blijven. Oh ja, nog zoiets nuttigs waar ik wat over heb geleerd, spoorzoeken. Ik ben niet heel goed, maar een beetje kan ik het wel. Ik hou mijn blik op de grond gericht, terwijl ik een flesje water uit mijn rugzak vis. Hij is niet groot of opvallend, maar hij is wel zwart. Ik hou van zwart. Ik draag alleen zwarte kleding. Een strakke zwarte broek, die wel oprekbaar is, zodat ik er ook mee kan rennen, zwarte schoenen, een zwart topje en een zwart leren jack. Voor de mensen die brutaal genoeg zijn om het zich af te vragen, mijn ondergoed is ook zwart. De verdere inhoud van mijn rugzak: een tweede flesje water, een touw, een haarborstel, nog een set zwarte kleding en een berg make-up. Ik was bezig om een winkelcentrum te overvallen. Ik was alleen zo dom om niet goed te kijken welke winkel ik in rende. Het bleek een make-up winkel te zijn. Dus nu zit er in mijn rugzak een breed assortiment aan lippenstift, lipgloss, bronzer, foundation, mascara, eyeliner en andere nuttige dingen. Omdat ik zit te denken aan de spullen in mijn rugzak en wat ik er in hemelsnaam mee moet, merk ik niet dat ik steeds dichter bij de groep kom, totdat ik op de open plek sta waar ze stil staan. Snel duik ik weer de schaduw in en klim in de eerste boom die ik zie.
'Kiba, alsjeblieft, we moeten echt even stoppen.' De naam trekt mijn aandacht. De blonde leidersjongen snauwt iets terug dat ik niet kan verstaan. Is dát Kiba? Het zal ook wel. De groep blijft op De jongen die blijkbaar degene is die ik zoek- en zijn mede-leider aka vriendin inspreken.
'Mogen we alsjeblieft even stoppen?' 'Daarna kunnen we wel weer sneller lopen.' 'Ik heb dorst.' 'Waar zijn de donuts?' 'We kunnen picknicken!' De kreten raken steeds verder verwijderd van het bedoelde onderwerp. Het roodharige meisje zegt iets tegen de Kiba-jongen. Hij maakt een wild gebaar en zegt iets. Zij kijkt hem streng aan en dan geeft hij toe. Hij slaakt een zucht en gebaard dat de mensen mogen gaan zitten. Een tevreden glimlach breekt door op het gezicht van het meisje. Ik wed dat zij twee een koppel zijn. Pfft, waarom zou hij anders naar haar luisteren? Of zou het een of andere Utopia-democratie zijn hier? Zijn ze verkozen door een eerlijke stemming? De groepsleden beginnen zich te verspreiden over het gebied. Ik besluit mijn observaties te staken in verband met het risico dat mensen me zien. Ik klim snel de boom uit en loop weer een stukje het bos in. Dan klim ik weer in een andere boom en blijf op een lage tak zitten. Als er mensen komen zit ik vol in zicht maar ik heb geen zin om nog hoger te gaan. Ik pak mijn rugzak en zet hem op mijn schoot. Ik pak de borstel eruit en haal de speld uit mijn haar. Ik kam het goed door en doe het dan weer vast. Ik dump de borstel weer in de tas en ik graaf erin totdat ik een lippenstift te pakken krijg. Dan pak ik een of andere poederdoos met een spiegel. Ik doe de doos open en zet de lippenstift aan mijn lippen. Als ze volledig zonder stukjes open te laten- de kleur van klaprozen hebben stop ik de lippenstift weer weg. Ik hou de poederdoos nog even vast om het prachtige resultaat de bewonderen. Zonder gekkigheid, het rood staat best mooi met het zwart. Ik ben niet echt scherp vandaag. Ik hoor twee stemmen onder me, en ik zit vol in zicht. Wat ben ik toch een sukkeltje. Het zijn de voshybrid en de blonde dude die gisteren de hele avond in de tent zaten. Ze lopen hand in hand, ligt het aan mij of is dat vreemd, en staan precies onder mij stil. Ze hebben het te druk met elkaar om mij op te merken.
'Martin!', roept de vossenjongen. 'Bes!' Hij wijst naar een hulststruik, die onderaan een van de bomen in de buurt groeit, waar kleine rode bessen aan hangen.
'Ik zie het.', zegt de blonde Martin jongen.
'Bessen eten?', vraagt de vossenjongen. Ik moet ophouden met iedereen jongen te noemen. Ik moet ze bijnamen geven. De blonde dude heet dus Martin, dat onthoud ik wel. En de kleine jongen?
'Ik weet niet zeker of dat kan, Zorro.' Zorro, van de dude met het zwarte masker-ding? Dat is vreemd genoeg om te onthouden. De maskerjongen pruilt en trekt een gezicht alsof hij bijna gaat huilen.
'Bessen eten!', zegt hij.
'Oké. Oké. Ik denk niet dat het kwaad kan. ' Zorro sleept hem mee naar de struik en ze beginnen de bessen te plukken. Als ze allebei hun handen vol hebben gaan ze onderaan de boom zitten. Jezus, wat een dommeriken. Weten ze niet dat Hulst nogal giftig is? Zodra ze aanstalten doen om de bessen te eten spring ik soepel uit de boom.
'Dat zou ik niet eten als ik hou was.' Ze laten allebei precies tegelijk de ene bes, die ze naar hun mond aan brengen waren, vallen. 'Als die kleine'-zeg ik met een knik naar Zorro-'er twintig van eet is hij dood. En jij krijgt enorme buikpijn en gaat kotsen.'
'Oh, en wie mag jij dan wel zijn?', zegt de Martin-dude, terwijl hij opstaat. Voor de zekerheid gooit hij de bessen toch op de grond en dwingt Zorro om dat ook te doen.
'Gaat je niks aan.', zeg ik tegen hem. 'Moeten jullie me niet bedanken dat ik zijn leven en jou van een marteling heb gered?'
'Ja! Dankjewel.', zegt de Zorro jongen, terwijl hij lief naar me lacht. 'Ik Zorro. Hij Martin.' Hij wilt naar me toe lopen. Martin houdt hem tegen.
'Je mag niet met vreemden praten, Zorro.', zegt hij terwijl hij mij nog steeds argwanend aankijkt. 'Al helemaal niet met vreemde vrouwen.'
'Eigenlijk is iedereen die je ontmoet eerst een vreemde, je kent ze tenslotte nog niet.', snauw ik. 'Seksist.' Hij kijkt me verontwaardigd aan terwijl Zorro vanachter hem naar me kijkt.
'Dus.', ga ik verder. 'Wil ik dat jullie me nu naar Kiba brengen.'
'Ken jij Kiba?', vraagt Martin verbaast en hij laat zijn verdedigende houding varen.
'Ja.', lieg ik vlotjes. 'Ik kom jullie vanuit de Soul Society achterna met een opdracht.' In theorie geen leugen.
'Ik kan je wel naar hem toe brengen.', zegt Martin. 'Zorro, waarom ga jij niet terug naar onze groep, dan breng ik haar naar Kiba.' Zorro knikt, werpt nog een blik op mij en rent dan weg. Martin draait zich om en begint ook te lopen. Ik loop achter hem aan op een veilige afstand. Ik bedoel, je kunt nooit weten wat die dude nog bij zich heeft onder zijn t-shirt. En dan heb ik het niet over een six-pack. We komen aan op de pauze-plek. Martin loopt gewoon tussen de mensen door en ik volg hem. Ik word door allerlei wezens, ik weet niet hoe ik ze anders moet noemen, aangestaard. Bij zo veel mogelijk kijk ik uitdagend terug. Dan komen we aan op de plek waar Kiba en de Rooie, YAY EERSTE BIJNAAM uhumuhum, net stonden te bekvechten. Ze staan er nog, maar lijken nu ergens over te overleggen. Mooie zin. Zodra de Rooie mij en Martin in het oog krijgt houdt ze haar mond en kijkt mij aan.
'Kiba?', zegt Martin, terwijl hij me naar voren duwt. 'Ze zegt dat ze je kent en dat achter ons aan is gekomen vanuit de Soul Society.' Kiba kijkt me onderzoekend aan. Ik staar uitdagend terug.
'Oh, ja?', zegt hij met opgetrokken wenkbrauwen. 'Ik ken haar anders niet.'
'Jawel hoor.', zeg ik. 'En ik heb je iets te zeggen, maar dat ga ik niet doen met deze shitload mensen erbij.' Kiba zucht en gebaart dan dat de Rooie en Martin wegmoeten. Verder is er niemand in de buurt.
'Zeg het maar.' Ik haal diep adem en val even uit mijn rol als arrogante bitch.
'Ik moest tegen je zeggen dat ik de vertegenwoordiger ben van Captain 11.', zeg ik serieus. Hij kijkt me even aan en barst dan in lachen uit.
'Er is geen Captain 11.', zeg hij als hij klaar is met me uitlachen.
'Jawel.' Ik pak de brief uit de binnenzak van mijn jasje. Deze brief is heel belangrijk. Ik moest hem je komen brengen. Jij zou... De waarheid weten?' Ik laat het dramatische "De waarheid over mij"-verhaal van de opdrachtgevers maar weg. Dat klinkt zo wanhopig. Hij pakt de brief aan. 'Lees hem, alsjeblieft.'


http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130805125724/disney/es/images/6/6e/Ross_Lynch.png

Thomas Daniël Quide

De groep houdt een pauze en ik besluit gebruik te maken van de tijd om Indigo iets de vragen wat al een tijdje in mijn hoofd speelt. Ik loop door de groep om te kijken of ik haar zie. Ze praat met iemand en staat met haar rug naar me toe.
'Hey! Bitch!', roep ik naar haar. Met een ruk draait ze zich om, kijkt me aan en beent dan weg. Ik ren achter haar aan.
'Indigo!' Ik haal haar in en ga over op lopen. 'Sorry. Ik wilde het gewoon eens proberen.' Ik grijns vanwege haar kwaaie gezicht.
'Doe het dan bij Alex.', snauwt ze.
'Jaja, de volgende keer doe ik het bij Alex.'
'Mooi.'
'Eigenlijk wil ik je iets vragen. Ik denk dat ik bij jou meer kans maak om het voor elkaar te krijgen dan bij Alex.' Ze kijkt me nieuwsgierig aan.
'Ik wil leren vechten tegen die Hollows.' De nieuwsgierigheid verdwijnt en ze barst in lachen uit.
'Jij kunt nog geen spin doodslaan als ik je dat vroeg. Jij vangt hem en laat hem vrij.' Langzaam is ze wel klaar met me uitlachen en ik zet een boos gezicht op.
'Leer me vechten.'
'Nee.'
'Alsjeblieft?'
'Nee.'
'Indigooooo.', zeur ik.
'Wat? Is een mens nu wel goed genoeg voor je?'
'Dat was je altijd al!' Ik zucht. 'Alsjeblieft?'
'MIJN BITCHES!'
'Hoi, BITCH!', roepen Indigo en ik tegelijk tegen Alex. We worden er best goed in. Nieuwe Olympische sport: "Synchroon Bitchen".
'Kiba heeft een nieuwe bitch, hebben jullie haar al gezien?', zegt hij blij.
'Kiba heeft een bitch?', zeggen we weer tegelijk.
'Oké, jongens. Nu wordt het eng.', zegt Alex. 'Maar ja, hij heeft een bitch. Ze is helemaal in het zwart met van die knalrode lippen. En ze heeft Martin en Zorro van een pijnlijke, langzame dood gered. En toen hebben ze haar naar Kiba gebracht en nu is ze zijn bitch.'
'Niemand zou het erg vinden als ze een pijnlijke, langzame dood zouden sterven.', bromt Indigo.
'Niet zo chagrijnig, Indi.', zegt Alex en prikt haar in haar zij. Ze mept hem op zijn hand. Op dat moment brult iemand dat wer verder gaan.
'Jippie! Lopen! Het zou veel chiller zijn om te vliegen.', klaag ik. Alex kijkt me aan met glinsterende ogen en een grijns van hier tot Tokio aan. Dan heb ik hem door. Laat, Thomas, laat.
'Oh, yeah.', zeggen we allebei. Indigo kijkt ons beurtelings aan.
'Gaan jullie mij hier laten?' Ik haal mijn schouders op.
'Wil je mee dan?' Ze kijkt me aan alsof ik net opperde dat ze een frisse duik kon nemen in een riool.
'Wat dacht jij? Laten wij lekker vliegen en Indigo hier achter laten?'
'Zeg je eigen naam niet. Dat is vreemd. Zelfs voor jou.', zegt Alex.
'Jij mag haar eerst dragen, Lex.', zeg ik en klap mijn vleugels uit. Een scheurend geluid. Oeps. Ik had een t-shirt aan. Ik kijk grijnzend naar de flarden stof en ruk ze van mijn lichaam af.
'Dan toch zonder shirt.', grijns ik en vlieg weg.


http://www.hdwallpaperspot.com/wp-content/uploads/2013/02/Vanessa-Hudgens-9.jpg

Scarlett Evelynn Vanessa Catherina Vivian Wesley

Jackson is nogal kwaad op Steve. Dat snap ik ook wel, maar hij is overgegaan op drastische maatregelen. Als het jongetje, of het nou per ongeluk is of niet, binnen een straal van 20 meter hij hem en Tasha in de buurt komt, begint hij te grommen. Als bij binnen een straal van 10 meter komt, nouja, eigenlijk is dat nog nooit gebeurd. Hij heeft de hele dag al Tasha's hand vast. Ze wil spelen en rennen enzo, maar hij vertrouwt het niet. Hij is bang dat ze toch naar Steve gaat en dat is wel de grootste ramp die hij op dit moment kan bedenken. En ik ben van menig dat zijn fantasie groot genoeg is om een hele hoop enorme rampsenarios te bedenken. We lopen door een bos, er zijn vet veel mooie planten enzo. Ik wed dat je met een groot deel superfantstische drankjes en dingen kan maken. Als ik de recepten maar had. Ik wil mijn boekje pakken om te kijken of een van de planten die ik zie erin staat. Maar als ik naar het vakje waar het zit reik, is het er niet. Ik trek mijn rugzak van mijn rug en rommel hem helemaal door terwijl ik steeds meer in paniek raak. Ik slaak een gil en kijk nog een keer de hele rugzak door. Ondertussen is Jackson naast me komen staan met Natasha en kijkt hij me bezorgd aan.
'Wat is er mis?' Ik werp een bezorgde blik op Tasha. Zij weet niet dat ik een of andere vage tovenares ben.
'Mijn boekje is kwijt.', zeg ik met een paniekerige stem.
'Je bedoelt dat kleine rode waar je al die toverformules in schrijft?', zeg Tasha. Jackson en ik staren haar aan.
'Dat heb je bij het vorige kamp tussen de wortels van die ene boom laten liggen.', gaat ze verder.
'Ik moet terug!', zeg ik tegen Jackson.
'Ik ga mee.', zegt hij.
'We moeten meteen gaan!'
'Ja! Maar wat doen we met Tasha.'
'Ik ga mee.', zegt ze stellig. Jackson kijkt twijfelend van de laatste mensen van de groep naar de richting vanwaar we kwamen. Hij beslist.
'Ze gaat met ons mee terug.'
'Yesh!', roept Tasha.
'Oké. We gaan meteen.' Haastig begin ik te lopen terwijl de anderen me volgen. Is het normaal dat de weg nu veel langer lijkt? Ik negeer alle planten en loop hard door.


2463 pfiew
Re: Nop! [message #1042 is a reply to message #34] Tue, 06 May 2014 18:31 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
STEEL MN PFJEW NIET

*gaat nu lezen*


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1043 is a reply to message #1042] Tue, 06 May 2014 18:47 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
PFIEW PFIEW PFIEW PFIEW PFIEW

*grinnikt*
Re: Nop! [message #1044 is a reply to message #1043] Tue, 06 May 2014 18:52 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
IK SCHRIJF NU!

En Sopherd dat is heel wat anders


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1045 is a reply to message #1041] Tue, 06 May 2014 18:55 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Probeert Thomas Martin gek te maken ofzo, zomaar vliegen zonser shirt...
Re: Nop! [message #1046 is a reply to message #1045] Tue, 06 May 2014 19:02 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Uhu... Thomas is wel vet sexy hoor PAS MAAR OP VOOR ZORRO MARTIN
Re: Nop! [message #1047 is a reply to message #1046] Tue, 06 May 2014 19:13 Go to previous messageGo to next message
  rbrtpttns
Messages: 144
Registered: December 2013
Location: Diever
Member
zonser shirt nogwel marleen... lol

ik denk dat ik hier maar iets nieuws neer moet zetten ofzo.
Re: Nop! [message #1048 is a reply to message #1047] Tue, 06 May 2014 19:21 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
WE HEBBEN ALLEMAAL TYPAIDS! IK VIND DIT EEN ERG ONSPORTIVE REACTIE VAN JE ESMEE!

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1049 is a reply to message #1048] Tue, 06 May 2014 19:28 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
GA JE HAAR VAN HET FORUM VERWIJDEREN? REGEL DRIE VAN NOP IS DAT LIEF MOET ZIJN
Re: Nop! [message #1050 is a reply to message #1049] Tue, 06 May 2014 19:45 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
IK HOUD HET BIJ EEN WAARSCHUWING

ze is mijn echtgenote ze vermoord me...


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1051 is a reply to message #1050] Tue, 06 May 2014 19:47 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
Behoefte aan een relatietherapeut? Hier is mijn kaartje. *drukt stukje karton met een telefoonnummer in handen*
Re: Nop! [message #1052 is a reply to message #1051] Tue, 06 May 2014 19:58 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
We hebben ervaring met uw hulp.. het is niet erg behulpzaam, aangezien uw ons de helft van de tijd uitlacht.

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1053 is a reply to message #1052] Tue, 06 May 2014 20:03 Go to previous messageGo to next message
  FloorAbbestee
Messages: 547
Registered: December 2013
Location: My mind palace.
Member
Ladieda c:
Dem.. Dit gaat zo lastig te worden voor jullie om te lezen want ik heb namelijk helemaal niet letterlijk opgeschreven hoe ik denk dat de gedachtengang van mijn perso's gaat ofzo..

Selene Howe
http://fashionsupermodels.files.wordpress.com/2013/02/2184_84793.jpg?w=199&h=300

Ik kan het echt niet laten om me sommige dingen af te vragen. Een van die dingen is: Als Soulreapers overal poorten kunnen maken, waarom gaan we dan eerst een heel eind door het bos voor we naar mijn huis kunnen? Niet dat ik zo'n hekel heb aan boswandelingen. Maar wel aan doelloze acties. Dit lijkt me toch wel een typisch voorbeeld van een doelloze actie. Een eindje verderop scheurt Thomas spontaan uit zijn shirt. Oké.. Note-To-Self: Mocht je ooit van plan zijn iets te gaan doen met die ondingen die je vleugels zijn (wat overigens zeer onwaarschijnlijk is), zorg ervoor dat je een shirt draagt zonder rug. Wat waarschijnlijk nog meer reden is niks te doen met die ondingen die mijn vleugels zijn. Ik ben bij lange na niet sletterig genoeg om truitjes zonder rug te kunnen dragen. De andere optie zou dan zijn je shirt uitrekken voor je iets met je vleugels doet maar dat lijkt me ook niet helemaal de beste optie.
'Zij gaan nu gewoon vliegend naar huis.' zegt Jason op gedempte toon. Ik kijk hem boos aan.
'En ik ben blij dat ik dat niet hoef.' zeg ik. 'Het ziet er alleen maar doodeng uit.'
'Stel je niet aan vliegen is niet eng.' zegt Jason.
'Niet voor jou.' mompel ik. 'Ik moet trouwens zeggen dat ik echt heel trots op je ben.' Jason kijkt me vragend aan. Ik kan hem gewoon horen denken terwijl hij probeert uit te vissen wat ik bedoel. En dat is dus ook precies wat ik bedoel: ik kan hem gewoon horen denken. Maar hij praat nog steeds hardop tegen me. Aan de ene kant ben ik echt zo iemand die het tegen hem wil zeggen alleen maar omdat ik zijn gezicht wil zien als hij erachter komt. Aan de andere kant houd hij dan waarschijnlijk op met praten en dat is zeker niet wat ik wil bereiken. En daarbij ben ik ook het soort persoon dat het heerlijk vind om hem te laten gissen naar wat ik bedoel. Deels komt dat waarschijnlijk door mijn Athena genen en het is is gewoon heerlijk om slim te lijken. Nou ja.. Slim te zijn is ook onderdeel van de Athena genen natuurlijk. Maar Jase heeft dezelfde genen dus in theorie zou het net zo slim moeten zijn als ik. Of ook weer niet. Je hoeft maar een beetje opgelet te hebben bij biologie om te begrijpen dat hij zomaar net toevallig alle niet-Athena genen doorgegeven gekregen zou kunnen hebben. (mooiste zin evaah) Maar hij blijft natuurlijk net zo goed een afstammeling van Athena dan ik en dan kan ik er best wel genoegen mee nemen om slim te lijken. Daarbij komt natuurlijk dat hij dezelfde genen heeft, en nee ik val nu niet in herhaling dit is een nieuwe benadering op genen, want Jason is natuurlijk mijn tweelingbroer. En tweelingbroers moet je gewoon kunnen pesten. Anders heb je er ook weinig nut aan om een tweelingbroer te hebben.
'Maar wat is het nou?' vraagt Jase gefrustreerd. Ik kijk hem alleen lachend aan.

Martin Diamond
http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/3f/03/85/3f038575dabb9a86d1b6469a2379a3cc.jpg

We gaan shirts uitrekken?! Als Thomas het mag mag ik het ook. Mijn mening. Het kan me niet schelen wat anderen ervan vinden voor mij is dit een prima excuus om mijn shirt uit te trekken. En het is ergens misschien best wel waar dat ik alles een prima excuus vind om mijn shirt uit te trekken, maar eigenlijk.. Mijn sixpack is een prima excuus om mijn shirt uit te trekken. Niks tegen in te brengen. Punt over en uit. Dat is volgens mij niet eens een kloppende uitspraak, maar het maakt niet uit want ik heb een sixpack dús ik kan mijn shirt uitrekken dús maakt de rest van de wereld niet meer uit. Mijn sixpack is nou eenmaal meer waard dan de wereld. In elk geval beter dan grammar nazi's (uchum Sophie).
Ondertussen rent Zorro als een of andere malloot rondjes te rennen. Maar hij is eigenlijk ook best wel een beetje een malloot. Wel een schattige malloot. Een knappe schattige malloot. Een knappe schattige lieve malloot. míjn knappe schattige lieve malloot.
'Ik bloemen!' zeg Zorro als hij even naast me komt lopen en om zijn uitspraak te bewijzen steekt hij armenvol bloemen naar me uit.
'Ik zie het.' grijns ik -fabulous gay Martin grijns yeey- 'Wat wou je ermee doen?' Zorro kijkt een tijdje peinzend naar de bloemen in zijn armen.
'Geheim.' verklaart hij uiteindelijk waarna hij er weer vandoor gaat. Waardeloos vriendje is het ook. Ik trek mijn shirt uit en hij geeft me niet één complimentje over mijn sixpack. Niet dat Zorro nou echt zo bezig is met sixpacks, maar ik weet dat hij zich ertoe aangetrokken voelt. Dus eigenlijk is dat wel genoeg. Hoewel ik het stiekem wel heel fijn vind om complimentjes te krijgen over mijn sixpack -ik bedoel er gaat veel werk in. Daarbij is het volkomen menselijk om complimentjes te willen krijgen. Dus zelfs wij bovennatuurlijke mensachtige zouden complimentjes moeten krijgen. Wauw nu klink ik als een vrouw. En hoe sterk ik gay's ook verdedig.. Ik ben niet DIE gay jongen. Echt niet. Nooit. Gadverdamme. Het hele punt van gay zijn is namelijk dat er geen vrouwen aan te pas komen. Anders was het namelijk ook niet gay.
'Bloemen!' roept Zorro. Ik wil hem net vertellen dat hij dat net ook al zei als hij een bloemenkrans in mijn haar drukt. Ik voel me nu echt heel prachtig enzo. Ik bedoel: Omg.. Een bloemenkrans. Dat is bijna net zo awesome als glitters.

dit zijn 1008 woorden maar ik word ernstig onderbroken dus ik ga later (als t lukt) verder maar dan hoeven jullie iig niet te wachten


Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel c:
Re: Nop! [message #1054 is a reply to message #1053] Tue, 06 May 2014 20:42 Go to previous messageGo to next message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
IK SCHRIJF
Re: Nop! [message #1055 is a reply to message #1054] Tue, 06 May 2014 20:55 Go to previous messageGo to next message
  Sophietjuh99 is currently offline  Sophietjuh99
Messages: 256
Registered: December 2013
Member
OMG YESH
Re: Nop! [message #1056 is a reply to message #1054] Tue, 06 May 2014 20:58 Go to previous messageGo to previous message
  Marleen
Messages: 168
Registered: December 2013
Location: Snoepjes paradijs
Member
Jackson

Ik ga weer naast Scarlett lopen. Tasha huppelt ondertussen voor zich uit.
'Zie je ze is heel gelukkig zonder die vieze pedo.' zeg ik tegen Scarlett.
'Of ze is gewoon blij dat ze even kan rondhuppelen.' oppert Scarlett. 'Hoe heeft ze überhaupt uitgevonden dat ik een tovenares ben?'
'Ik denk dat ze uhm, geen idee.' zeg ik. 'Tasha?'
'Ja?' zegt Tasha en ze draait zich om.
'Hoe weet jij van Scarlett's boekje?'
'Ik uhm, ik weet niet ik denk dat ze het me gewoon verteld heeft ofzo.' zegt Tasha. Ik kijk Scarlett vragend aan, ik dacht dat ik speciaal was.
'Ik heb het nog nooit aan iemand verteld.'
'Uhum.'
'Behalve aan jou.' voegt Scarlett eraan toe.
'Das raar.' zegt Tasha.
'Hoe voel je je?' vraag ik.
'Wel oké?' zegt Tasha, een beetje verbaast over de vraag.
'Dus je bent niet zwaar gedeprimeerd omdat jeweetwel...' vraag ik.
'Voldemort?' vraagt Tasha de vraag ontwijkend.
'Je hebt Harry Potter gezien?' vraagt Scarlett verbaast terwijl ik er doorheen gil: 'JE MAG ZIJN NAAM NIET ZEGGEN NU ZIJN WE VERDOEMD!!!'
'Niet gezien, gelezen.' zegt Tasha. 'Er lagen een paar boeken in het huis van Selene.' Dan realiseer ik me weer waar we het over hadden voordat Tasha over Harry Potter begon.
'Maar ik bedoelde eigenlijk, over het feit dat Steve een Pedo is.' zeg ik dan aarzelend.
'HIJ IS GEEN PEDO!!!!!' gilt Tasha en ze rent weg.
'Tasha! Kom terug' roep ik, en ik ren achter haar aan. Eindelijk zijn die trainingen van Kiba ergens goed voor, daar moet ik hem echt voor gaan bedanken. Ik heb Tasha bijna ingehaald als ik iets groots zie bewegen in mijn ooghoek, ik spring gelijk op het bewegende iets.
'Auw!' roept het bewegende iets. Ik sta op en kijk wat ik heb gevangen. Het is Steve.
'Ben je nu ook al een pedo-stalker?' roep ik, maar ik verbeter mijzelf snel, 'stalkende pedo.' Een pedo stalker is iemand die pedo's stalkt en dat is een beetje raar.
'Ik wilde gewoon kijken of...' begint Steve.
'Of ze even alleen was zodat je kon toeslaan?' maak ik zijn zin af, tenminste het zou kunnen dat hij dat ging zeggen. Waarschijnlijk niet...
'Nee, of het goed met haar ging.' zegt Steve.
'Nou het gaat prima met haar vraag het zelf maar.' zeg ik en ik draai me om te kijken wat Tasha gaat zeggen maar ze is weg. 'Shit.' mompel ik.
'Ze is doorgerend.' zegt Steve zacht. Ik ben echt een slechte broer, een hele slechte broer, welke goede broer raakt nu zijn zusje kwijt? Twee keer? IK DUS.
'We moeten haar vinden!' zegt Steve.
'Ja.' zeg ik. Ik ga even alle plekken door in mijn hoofd waar ze zou kunnen zijn. Ik kan echt niks bedenken.
'Steve waar kan ze zijn?'
'Uhm, ik denk waar ik weet waar ze kan zijn.' zegt Steve langzaam.
'Waar dan?' zeg ik.
'Dat eh, we hadden afgesproken dat het geheim zou blijven.' zegt Steve.
'Ook voor mij?' vraag ik. Steve knikt. Oh, oké. Dan moet ze meer van Steve houden dan van mij. En dat doet nog meer pijn want dat betekent dat ze meer houd van een random pedo dan van mij.
'Nou dan eh, moet je haar maar gaan zoeken...' zeg ik.
'Echt?' vraagt Steve.
'Ja.' zeg ik twijfelend. 'Maar je zorgt dat je zodra je haar heb gevonden dat je haar terug brengt naar mij!' zeg ik met strenge blik. Steve knikt en rent snel de richting in waar Tasha heen was gegaan.
'Steve?' roep ik hem achterna.
'Ja?'
'Je moet eerst nog iets beloven.'
'Wat?'
'Je moet beloven dat je van haar houdt.'
'Doe ik, heel veel, ik hou net zo veel van haar als jij van Scarlett houdt.'
'Dat kan niet.' zeg ik. 'Maar ga haar nu heel snel zoeken voordat ik me bedenk.' Steve knikt en rent snel weg. Pfff, wat denkt hij wel niet dat iemand meer van iemand anders kan houden dat ik van Scarlett? Onmogelijk. SCARLETT!!!! Shit, ik heb haar daar gewoon helemaal alleen gelaten!
'Scarlett?' roep ik terwijl ik terug ren naar waar we vandaan kwamen. 'Scarlett!' gil ik als ik haar in de verte zie staan. Ze draait zich om en houd haar boekje omhoog.
'Je hebt hem.' zeg ik als ik hijgend bij haar kom. 'Sorry dat ik je zomaar alleen liet.'
'Het geeft...'
'Ik hou van je.' onderbreek ik haar.


730 woorden, ik ben bang dat ik beter niet mee kan doen met deze oorlog...

[Updated on: Tue, 06 May 2014 20:58]

Report message to a moderator

Previous Topic: Fairy tail ~Ms
Next Topic: Nog een nieuwe nop
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jan 23 02:44:55 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.01563 seconds